У Sonic Forces: Speed Battle розкрили наступну групу персонажів!

Наступна партія персонажів Sonic Forces: Speed Battle вже у дорозі! Компанія SEGA HARDlight ,разом з представником її бренду SonicWindBlue, котра вже до цього моменту у рамках маркетингової кампанії Fearless: Year of Shadow, додали Відважного Тейлза, розкрила чотирьох наступних героїв, котрі незабаром з’являться у грі.

По-перше, це Ідол Шедоу, який вже був представлений раніше ще в червні цього року. Його подія розпочнеться через пару днів, а саме 27-го липня. Він з’явиться з кількома новими здібностями: Chaos Chord, Ultimate Waveform, а також Storm Cloud. Візуалізацію персонажа та його показники з описом нових здібностей, ви можете побачити нижче:

Після Ідол Шедоу в нас з’явиться Карате Наклз, прем’єра якого відбудеться 4-го серпня. Нижче ви можете переглянути рендер персонажа, разом з його трейлером у соціальній мережі X(Twitter):

Click here to display content from Twitter.
Learn more in Twitter’s privacy policy.

Нарешті, амбасадор бренду SEGA HARDlightSonicWindBlue, представив двох останніх персонажів: Ворожку Емі, яка ймовірно буде пов’язана з майбутнім набіром картів таро, та Extreme Gear Сонік, який є відсиланням на його дизайн з гри Sonic Riders. Дати виходу цих персонажів наразі невідомі, натомість ви можете переглянути їхні рендери нижче.

Що ви думаєте про цих персонажів? Нам буде цікаво дізнатись, чи довподоби вам нове оновлення Sonic Forces: Speed Battle? Напишіть про це все, у коментарях нижче!

Джерело: Sonic Stadium


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!