Їжачок Сонік на один день захопив японський аеропорт в Кюшю

SEGA об’єдналася з префектурою SAGA, щоб перетворити міжнародний аеропорт Кюшю з аеропорту SAGA в аеропорт SEGA лише на один день, 23-го серпня 2023 року. Ця подія була висвітлена як на веб-сайтах Asahi, так і на Mainichi Shimbun, з великою кількістю фотографій та відео. Оскільки це була спеціальна співпраця між SEGA та ANA Airlines, їжачок Сонік був на місці події разом із талісманом авіакомпанії “Маппі“. Щоб відмахнутися від рейсів, що відправляються з Кюшю, а також зробити фотографії з веселими пасажирами.

Очевидно, все партнерство було представлено бортпровідником ANA Хіро Хонда, яка хотіла організувати захід, щоб висловити вдячність префектурі SAGA за підтримку авіакомпанії під час пандемії COVID-19. Сама Хонда-сан допомагала префектурі з липня 2021-го року через вплив пандемії. І як повідомляється, вона була задоволена результатами своїх зусиль, щоб принести трохи радості в цей район.

“Спостерігаючи за спілкуванням Соніка та Маппі з дітьми та фанатами, я зрозумів, що ця ініціатива мала величезний успіх”, – сказала Хонда-сан. Вона додала, що має намір повернутися в якості екіпажу бортпровідників протягом року. Сказавши: “Я віддана справі пристрасної передачі унікальних особливостей та привабливості різних напрямків до наших цінних клієнтів”.

Це справді мило. Приємно бачити такі веселі перевтілення. Подивіться відео нижче, щоб побачити рухливі фотографії всього дня.

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Джерело: Sonic Stadium


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!

0 0 голосів
Рейтинг статті
1 Коментар
Старіші
Новіші Найпопулярніші
Вбудовані Відгуки
Переглянути усі коментарі