Sonic Channel. Шедоу та Джет мчать через цифровий вимір у серпневому календарі!

Було опубліковано останній щомісячний календар Sonic Channel за серпень 2024-го року! На ньому зображений їжак Шедоу, який мчить із яструбом Джетом через двері цифрового виміру!

УВАГА! Цей пост не було перевірено редактором із-за того, що нам бракує людей. Тож якщо ви помітили помилки – вибачте. Ви можете написати у коментарях про помилки, якщо знайшли їх. Нам дуже бракує людей у команді, тож якщо ви б хотіли допомогти нам, ви можете тут прочитати деталі щодо цього.

Ця остання робота, оприлюднена Sonic Channel у соціальних мережах X (Twitter), є результатом опитування фанатів, у якому Джета поєднали з Шедоу, Вейв, Вектором або Метал Соніком. Досконала Форма Життя перемогла, ймовірно в результаті його популярності під час року Шедоу.

На веб-сайті Sonic Channel календар був описаний таким оригінальним текстом:

Отже, ось ілюстрація на цей раз!
“Бій екстремального спорядження Джет та Шедоу!”
З воріт в інший світ вистрибує Джет, який робить крок вперед та приймає позу в піднесеному настрої, а Шедоу дивиться ще далі вперед, готовий прийняти виклик. Яким буде результат цієї гонки, де на кону їхня гордість обох…?! Будь ласка, завантажте його та насолоджуйтесь!

Sonic Channel

Завантажити календар ви можете на веб-сайті Sonic Channel за цим посиланням, тут.

Джерело: Sonic Stadium


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!