Бентлі Джонс випустив кавер на пісню Live and Learn!

Пам’ятаєте Бентлі Джонса? Музикант, який створив тему їжака СільвераDreams of an Absolution“, повернувся у світ Соніка після, здавалося б, нескінченної перерви, випустивши сьогодні в соціальних мережах нову обкладинку “Live and Learn з Sonic Adventure 2.

УВАГА! Цей пост не було перевірено редактором із-за того, що нам бракує людей. Тож якщо ви помітили помилки – вибачте. Ви можете написати у коментарях про помилки, якщо знайшли їх. Нам дуже бракує людей у команді, тож якщо ви б хотіли допомогти нам, ви можете тут прочитати деталі щодо цього.

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Він оголосив, що вони представляють переробку класичної композиції Crush 40 2001-го року. Оскільки пісня “тепер… більше не пов’язана з жодними проектами, студіями чи компаніями”. Маючи на увазі, що вона спочатку була створена для якогось офіційного проекту по Соніку.

Джонс не хотів уточнювати що це було, хоча музичне відео, яке вони опублікували на YouTube, містить хештеги та зображення як із Sonic Adventure 2, так і фільму Їжак Сонік 3. Ще в лютому співак Crush 40 Джонні Джіоуелі підтвердив, що він “уклав угоду” з Paramount Pictures щодо певного використання “Live and Learn” для Їжак Сонік 3, але незрозуміло, чи пісня Бентлі Джонса тут стосується цієї угоди. Хоча чесно кажучи, вони й раніше показували його зв’язок із фільмом.

На жаль, здається що переговори щодо будь-якого офіційного зв’язку з цим проектом зірвалися.
Згідно з дописом музиканта у червні, в якому зазначено:

Кожного проклятого разу, коли я роблю кроки для повернення до Соніка, ТІ САМІ люди змушують мене миттєво про це шкодувати. Через мстиву поведінку та дрібні удари ножем у спину.

– музикант Бентлі Джонс

Джонс підтвердив, що, не прив’язуючись більше до якогось конкретного проекту, вони зосередяться на своєму майбутньому альбомі “Memoriam”, двотомному наборі, який включає низку інших треків, натхненних Соніком, таких як “Hard Times in the IceCap (Sonic 3 & Knuckles)”, “im gud babe (Зона Грін Хін/Альбомна версія)”, “Diamond in the Sky (Sonic R)” та “The Weight of the World”, пісня, створена для руснявої та дуже скандальної фанатської гри Sonic Omens, розслідування про яку ви можете знайти тут, й зрозуміти що власне не так з цим творінням.

Джерело: Sonic Stadium


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати "Діда"/"Шаленого Їжачка" або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!