Придбайте Sonic 2006 на Xbox 360 Marketplace до 29-го липня!

Цього тижня Microsoft оголосила про своє останнє оновлення продажів своєї застарілої Xbox 360 Marketplace перед офіційним закриттям цифрового магазину 29-го липня 2024 року. Це означає, що у вас є трохи більше півтора тижня, щоб отримати Sonic the Hedgehog (2006) в цифровому вигляді за вигідною базовою ціною 5$ (207,41₴).

УВАГА! Цей пост не було перевірено редактором із-за того, що нам бракує людей. Тож якщо ви помітили помилки – вибачте. Ви можете написати у коментарях про помилки, якщо знайшли їх. Нам дуже бракує людей у команді, тож якщо ви б хотіли допомогти нам, ви можете тут прочитати деталі щодо цього.

Випущений у 2006-му році Sonic the Hedgehog мав купу помилок, погану ігрову механіку, смішний сюжет та нестерпно довгий час завантаження, що створило йому тепер вже нині легендарну репутацію та змусило SEGA швидко відійти від гри.

Цифрова версія гри була вилучена з Xbox 360 Marketplace у 2010-му році. Але зненацька знову з’явилася в 2022-му році за низькою ціною 5 доларів.

З огляду на те, що ремастер Sonic 2006 малоймовірний, а колекціонування ретро фізичних ігор сьогодні стає дорогим та виснажливим завданням, ви можете подумати про те, щоб отримати копію з Xbox 360 Marketplace недорого. Але це буде ваш останній шанс зробити це, доки 29-го липня не буде вимкнено цифровий магазин.

Перелік ігор у магазині США можна переглянути тут, а в магазині Великобританії тут. Майте на увазі, що через старість вітрини ваші витрати на купівлю товарів на веб-сайті за допомогою браузера значно відрізнятимуться. Рекомендується використовувати справжню консоль Xbox 360, щоб придбати гру, якщо вона у вас є.

Звичайно ж, ви можете придбати не тільки Sonic 2006, але й цілий ряд іншого цифрового контенту Xbox 360. Який зараз не сумісний із сучасними консолями Xbox. Магазин може включати зображення гравців, трейлери, DLC та елементи аватарів, які можна придбати.

Повну інформацію про припинення роботи Xbox 360 Marketplace, який проводить Microsoft, ви можете знайти на веб-сайті Xbox Wire.

Джерело: Sonic Stadium


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!