Goo Jit Zu показує моторошну та тягучу машинку Шедоу

Ей, діти! Вам дуже подобається цей крутезний їжак Шедоу? У нас є гарні новини для вас! Тепер ви зможете керувати цим незадоволеним їжаком! І це ще не все. Goo Jit Zu ще й зробили його тягучим як руки Соніка Перевертня! Хіба це не те, чого ми заслуговуємо?

У X (Twitter) @Badnik Mechanic було виявлено, що в популярній лінії іграшок Goo Jit Zu підсерії “Mobile” з’явилися машинки на тему Соніка, а Шедоу – перший, хто буде представлений.

Що таке Goo Jit Zu? Як приклад, можете згадати таку тягучу іграшку як Stretch Armstrong. Це фігурки з неймовірно еластичними кінцівками, які ідеально підходять як антистрес-іграшки. Фактично, Сонік не є чужим у лінійці, оскільки в минулому він мав стандартні фігурки та міні-варіанти.

Схоже, це партнерство між SEGA та дистриб’ютором Goo Jit Zu розвивається добре, враховуючи, що Сонік розгалужується на підлінії.

Тому що наразі Шедоу – єдиний офіційно представлений Goo Jit Zu Mobile.

Ви можете побачити Соніка на упаковці, але на нього немає іншого вигляду, крім цього.

Дата випуску цих іграшок ще невідома, тому ми будемо слідкувати та повідомляти вас про будь які новини.

Джерело: Sonic Stadium


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати "Діда"/"Шаленого Їжачка" або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!