Саундтрек Sonic Superstars вийшов на Spotify та Apple Music!

SEGA нарешті опублікувала оригінальний саундтрек до Sonic Superstars на Spotify, Apple Music та імовірно на деяких інших музичних платформах.

УВАГА! Цей пост не було перевірено редактором із-за того, що нам бракує людей. Тож якщо ви помітили помилки – вибачте. Ви можете написати у коментарях про помилки, якщо знайшли їх. Нам дуже бракує людей у команді, тож якщо ви б хотіли допомогти нам, ви можете тут прочитати деталі щодо цього.

Новина про включення саундтреку на потокові платформи надійшла від музиканта Ті Лопеса. Крім того, здається що запуск пройшов без особливого нагляду SEGA або інших офіційних каналів, що дуже прикро, оскільки це досить непоганий результат.

Sonic Superstars з’явився на полицях магазинів ще в жовтні 2023-го року, і фанати місяцями терпляче чекали на вихід саундтреку. Для порівняння, саундтрек для Sonic Frontiers було запущено лише через місяць після першого випуску цієї гри.

Click here to display content from Spotify.
Learn more in Spotify’s privacy policy.

Ви можете прослухати версії альбому Spotify у вставці вище або можете натиснути це посилання, щоб перейти на сторінку альбому саундтреку на Spotify (або тут для Apple Music).

Час поділитися улюбленим треком із гри! Speed Jungle? Pinball Carnival? Frozen Base? Якийсь інший?Дайте нам знати в розділі коментарів нижче!

Джерело: Sonic Stadium


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати "Діда"/"Шаленого Їжачка" або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!