Серіал “Наклз” виходить на Blu-ray та DVD!

Ви вже дивилися серіал “Наклз“? Додаткове шоу кіновсесвіту Соніка вже кілька місяців доступне на Paramount+. Якщо ви його ще не подивилися або ви чекали фізичного релізу, вам пощастило! Пізніше цього року ви зможете отримати всі епізоди шоу на Blu-ray, а також на DVD!

УВАГА! Цей пост не було перевірено редактором із-за того, що нам бракує людей. Тож якщо ви помітили помилки – вибачте. Ви можете написати у коментарях про помилки, якщо знайшли їх. Нам дуже бракує людей у команді, тож якщо ви б хотіли допомогти нам, ви можете тут прочитати деталі щодо цього.

Отже, які особливості? Відповідно до задніх обкладинок, там буде Cast Featurette, Gag Reel і такий вміст, як “Working With Knuckles”, “This or That?” та “Knuckles Impressions”. DVD та Blu-Ray версії “Наклз” також матимуть їх. Однак, версія Blu-ray має варіант Steelbook, який включає інше оформлення коробки!

Що стосується дати виходу, то довго чекати не доведеться. DVD та Blu-ray версії всіх 6 епізодів “Наклз” наразі планується випустити 10-го вересня 2024 року. Тобто менше ніж за 3 місяці, а також більш ніж за 3 місяці до прем’єри фільму “Їжак Сонік 3” у кінотеатрах. Тим не менш, якщо ви просто не можете дочекатися, щоб придбати копію, вони доступні для передзамовлення на Amazon прямо зараз!

Джерело: Sonic Stadium


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!