Джейсон Гріффіт розповідає про те, що Shadow The Hedgehog мав бути для дорослих

Ми всі знаємо злощасну історію гри Shadow the Hedgehog, ризиковану спробу SEGA перевести франшизу Соніка в незвідані води похмурої, суворої стрілянини, щоб протистояти п’ят до п’ят із постійно зростаючою любов’ю до шутерів від першої особи того часу. З цим сміливим напрямком прийшла поява персонажів Соніка, які говорять м’якою лайкою, якої достатньо, щоб принести грі рейтинг E10+. Але, все мало бути набагато гірше…

УВАГА! Цей пост не було перевірено редактором із-за того, що нам бракує людей. Тож якщо ви помітили помилки – вибачте. Ви можете написати у коментарях про помилки, якщо знайшли їх. Нам дуже бракує людей у команді, тож якщо ви б хотіли допомогти нам, ви можете тут прочитати деталі щодо цього.

Нещодавно на аніме-конвенції Momocon, актор озвучування середини 2000-х Джейсон Гріффіт вийшов на сцену в сторінці сайту з шокуючим відкриттям для фанатів Соніка: спочатку гра мала отримати рейтинг M.

Знаєш, дозволь мені розповісти тобі смішну історію. Тоді, коли я записував для тієї гри, для Shadow the Hedgehog, я не пам’ятаю, який це був рік, але вони посадили мене в студію, і вони не були впевнені, який рейтинг отримає гра. Вони сказали мені, що збираються знімати рейтинг NC-17… або яка це версія гри?

– американський актор озвучування Джейсон Гріффіт

Тоді Джейсон дізнався, що ігрова версія NC-17 має рейтинг M.

Так, вони збиралися отримати M-рейтинг з цією грою, і вони ще не отримали відповіді від агентства, чи збираються вони його отримати. Тож вони змусили мене записати два дублі для кожного рядка, і я клянуся, версія яка була для M-рейтингу, вони змусили мене сказати б***ь в кожному окремому рядку. Це було просто кожне речення, я б кричав: “Сонік, дай мені цей ї***ий Смарагд Хаосу!” або щось подібне. Я поняття не мав, що відбувається, але я просто пішов з цим, і мені було весело. Десь є жорсткий диск із годинами записів, як Шедоу кричить б***ь на Тейлза, Соніка та ін.

– американський актор озвучування Джейсон Гріффіт

Хіба це не шокує? Десь там, є записи для версії Shadow the Hedgehog, якої ніколи не було. Версія, де персонажі Соніка розмовляють найвідвертішою народною мовою. Знаєте, для дітей!

Це дійсно цікаве відкриття. Можливо колись ми зможемо отримати ці записи… та послухати їх.

Джерело: Sonic Stadium


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!