Розслабтеся з цими музикальними відео Соніка у VHS стилі!

Одним із найбільш дивовижних елементів в іграх про їжака Соніка — це фантастична музика. Понад 30 років, майстерні мелодії від відомих виконавців, як Масато Накамура, Джун Сеноуе, Ті Лопес та від усіх інших, подарували нам незабутній досвід та назавжди залишились в наших спогадах. Фанати натомість, відзначають цей пласт медіа-культури, створивши унікальний плейлист, який має класичні треки у стилі VHS, щоб запропонувати нам ностальгічну аудіо-мандрівку.

Відео були опубліковані на Youtube каналі “Low Poly“, де запропонують серію “розслабляючих” та “затишних” пісень епохи Dreamcast та SEGA Saturn. Музика супроводжується сценами з Sonic Adventure та Sonic R, використовуючи програму під назвою“ntscQT”. Вона видозмінює картинку так, щоби вона виглядала у стилі VHS-касет. Тому не є дивним те, що її можна використати як музику на тлі, під час спання, праці, пошуку тощо.

Послухайте їх, коли у вас з’явиться вільний час — візьміть філіжанку чаю, влаштуйтеся якнайзручніше та дозвольте класичній музиці Соніка, допомогти вам розслабитись на годину.

Ось відео з епохи Dreamcast:

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Та з епохи SEGA Saturn:

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Бажаємо вам відпочити та розслабитися на цьому тижні!

Джерело: Sonic Stadium


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати "Діда"/"Шаленого Їжачка" або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!