Новий персонаж “Sonic X Shadow Generations” представлений на офіційному сайті

Другий персонаж кампанії Шедоу в Sonic X Shadow Generations був представлений сьогодні на офіційному японському веб-сайті гри в оновленні, яке демонструє обі сторони напівпереробленої версії.

УВАГА! Цей пост не було перевірено редактором із-за того, що нам бракує людей. Тож якщо ви помітили помилки – вибачте. Ви можете написати у коментарях про помилки, якщо знайшли їх. Нам дуже бракує людей у команді, тож якщо ви б хотіли допомогти нам, ви можете тут прочитати деталі щодо цього.

Новий розділ “Персонаж” на сайті пропонує профілі для обох версій їжаків (Класичного та Модерн), з додатковим профілем для їжака Шедоу на окремій тематичній сторінці. Поруч із зображенням Шедоу є напис “Незабаром”, яка наразі недоступна.

Частина Sonic Generations майбутньої гри є перевиданням класичного платформера 2011-го року, в якому є як Модерн, так і Класичний Сонік. Тому, очевидно, обидва персонажі будуть вказані тут як ігрові. Цікаво, що на цій сторінці немає жодної згадки про другорядних/сюжетних персонажів, таких як Тейлз, Наклз, доктор Еґґмен або Пожирач Часу.

Sonic X Shadow Generations” – це абсолютно нова кампанія, яка проходить разом із Sonic Generations та включає в себе їжака Шедоу, який проходить через тривимірні етапи та використовує спеціальні можливості контролю хаосу та згубні сили. В нещодавньому ексклюзивному інтерв’ю з Такаші Іізукою ми дізналися, що пригода Шедоу включатиме двовимірні “Акти”, подібні до поломки в Sonic Generations. Можливо, на цих етапах з’явиться цей новий персонаж.

Як ви думаєте, хто це? Класичний Шедоу? Їжак Сільвер? Кажанка Руж? Класичний Сонік у його костюмі Шедоу із Sonic Superstars? Поділіться з нами своїми думками в розділі коментарів нижче!

Джерело: Sonic Stadium


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!