Блейз та Крім об’єднали свої зусилля у липневому календарі 2024-го року

Було оприлюднено останній щомісячний календар Соніка на липень 2024-го року, у якому кролиця Крім об’єднується з кішкою Блейз у епічній битві.

УВАГА! Цей пост не було перевірено редактором із-за того, що нам бракує людей. Тож якщо ви помітили помилки – вибачте. Ви можете написати у коментарях про помилки, якщо знайшли їх. Нам дуже бракує людей у команді, тож якщо ви б хотіли допомогти нам, ви можете тут прочитати деталі щодо цього.

Sonic Channel опублікували це вражаюче нове зображення після опитування фанатів, де просили спільноту обрати персонажа, з яким можна було б поєднати Крім та її Чао, Чіза. Чармі, Омочао та Арієм із Sonic Dream Team програли Блейз, яка в минулому пережила кілька пригод із молодою кролицею. Тому є сенс, чому вони знову тут разом.

Але поки вони займають ці приголомшливі бойові пози, залишається одне питання – за кого (чи за що) вони воюють? Тому Sonic Channel запитали у фанатів, як вони вважають, що відбувається. Є цікаве припущення, що Крім намагається отримати орендну плату від Chaotic, а Блейз виступає в ролі м’яза.

Що ти про це думаєш? Дайте нам знати в розділі коментарів нижче, як завжди!

Джерело: Sonic Stadium


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати "Діда"/"Шаленого Їжачка" або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!