Sonic Shorts повертається через 11 років, Том 9!

Шістнадцятирічний анімаційний серіал Sonic Paradox Sonic Shorts повернувся якраз вчасно, щоб відсвяткувати тридцять третю річницю Соніка! У X (Twitter) Sonic Paradox описали новий короткометражку як “40-хвилинну презентацію“, і це дійсно так!

УВАГА! Цей пост не було перевірено редактором із-за того, що нам бракує людей. Тож якщо ви помітили помилки – вибачте. Ви можете написати у коментарях про помилки, якщо знайшли їх. Нам дуже бракує людей у команді, тож якщо ви б хотіли допомогти нам, ви можете тут прочитати деталі щодо цього.

У короткометражці будуть представлені роботи різних авторів, у тому числі багатьох аніматорів та акторів озвучування. Легендарні аніматори Sonic TheWax70 та Doobus Goobus є серед них, хоча ви можете ознайомитися з повним списком нижче у цій новині.

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Для тих, хто новачок у Sonic Shorts: це по суті серія комедійних короткометражних анімацій по Соніку. Зазвичай анімованих у Adobe Flash та структурованих на зразок Robot Chicken. Кожен короткометражний ролик, як правило, триває хвилину або менше, з коротким моментом телевізійної статики, що діє як перехід. Наприкінці 2000-х, та на початку 2010-х це було невід’ємною частиною у спільноті Соніка. Перший епізод вийшов у 2008-му році, а останній вийшов у 2013-му. Очевидно, що вихід нової серії це дійсно горяча новина для фанатів!

Нижче ви можете ознайомитись із коротким списком рекламних матеріалів:

Джерело: Sonic Stadium


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!