Передзамовлення на їжака Шедоу “Nendoroid” буде доступно з 25-го червня

Японський виробник фігурок Good Smile оголосив про виробництво “Nendoroid” їжака Шедоу в честь “Fearless: Year of Shadow“. Фігурка постачається в комплекті з червоним Смарагдом хаосу та буде доступна для передзамовлення з 25-го червня.

УВАГА! Цей пост не було перевірено редактором із-за того, що нам бракує людей. Тож якщо ви помітили помилки – вибачте. Ви можете написати у коментарях про помилки, якщо знайшли їх. Нам дуже бракує людей у команді, тож якщо ви б хотіли допомогти нам, ви можете тут прочитати деталі щодо цього.

Компанія Good Smile вперше оголосила про досконалу форму життя “Nendoroid” у соціальних мережах, щоб збігтися з щорічною подією SmileFest. Зображення та інформація були опубліковані в офіційних японських соціальних мережах Соніка. Схоже, фігурка Шедоу була створена, щоб дуже добре доповнити вже випущений “Nendoroid” їжака Соніка!

Як ви можете бачити на фотографіях, в більшості іграшок “Nendoroid” від Good Smile, ви можете налаштувати Шедоу за допомогою багатьох різних поз, а також різні частини рук та обличчя, які можна замінити. Деякі пози, які ви можете побачити тут, явно навіяні дебютом їжака в Sonic Adventure 2.

Це оголошення є найновішою у довгій серії рекламних оголошень та анонсів продукту, зосереджених на їжаку Шедоу – що приємно, враховуючи майбутній кінодебют персонажа у фільмі Їжак Сонік 3, який вийде пізніше цього року, та загальну маркетингову кампанію “Fearless навколо нього.

Шедоу має бути доступним для передзамовлення на веб-сайті Good Smile, а також в інших торгових точках з 25-го червня. Хочете отримати завтра цих двох крутих хлопців? Пишіть свої думки у розділі коментарів нижче!

Джерело: Sonic Stadium


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!