Sonic Central не планується на червень 2024-го року, підтверджує SEGA

SEGA повідомила, що видання Sonic Central 2024-го року наразі не планується, офіційний демонстраційний етер в червні не відбудеться, а також жодних новин щодо майбутнього епізоду.

УВАГА! Цей пост не було перевірено редактором із-за того, що нам бракує людей. Тож якщо ви помітили помилки – вибачте. Ви можете написати у коментарях про помилки, якщо знайшли їх. Нам дуже бракує людей у команді, тож якщо ви б хотіли допомогти нам, ви можете тут прочитати деталі щодо цього.

Менеджер соціальних медіа та спільноти по Соніку Кеті Хшановскі зробила коротку заяву про відміну Sonic Central під час імпровізованого етеру “Sonic Official”, організованої для святкування майбутнього 33-го дня народження Соніка.

Я бачу, що багато людей запитують про Sonic Central… те, що сьогодні нічого не відбувається – і я скажу, що цього місяця не відбудеться – не означає, що цього більше ніколи не буде.

У нас немає новин про те, коли буде Sonic Central, але ми не забули про нього.


Тож не хвилюйтеся, продовжуйте перевіряти офіційні канали, щоб дізнаватися про будь-які новини про майбутній Sonic Central.

– Кеті Хшановскі про Sonic Central

Ця новина стала невеликим ударом для фанатів, які сподівалися побачити офіційну демонстрацію влітку. З 2021-го року SEGA взяла за звичку проводити Sonic Central щорічно з кінця травня до середини червня. Було б чудово, якби вони подбати про ажіотаж у спільноті навколо останніх новин та відкриттів Sonic X Shadow Generations. Але можливо, окрім гри, бренд Соніка зараз не має чим поділитися, що могло б виправдати розширене демонстраційне виробництво.

Коментарі про Sonic Central можна почути на 10:35 у відео нижче:

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Варто подивитись решту трансляції, поки команда бренду Соніка ознайомиться з новими крутими сувенірними товарами, які мають вийти пізніше цього року, як-от нові набори Лего із Супер Соніком та Шедоу.

Джерело: Sonic Stadium


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати "Діда"/"Шаленого Їжачка" або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!