Що можна буде купити по Соніку на фестивалі FANCON?

Вітаємо! Якщо ви відвідаєте фестиваль FANCON у Києві 8-9 червня, то не забудьте завітати до тих людей, які продаватимуть мерч по Соніку. Ми можемо не знати геть про усіх, хто буде пропонувати там щось цікаве по їжаку, але принаймні можемо вам розказати про тих, хто точно це робитиме. Бо ми як україномовна спільнота їжака Соніка маємо підтримати тих, хто робить нашу спільноту кращою та більшою. Тож приступимо!

VictoryRina

Ілюстраторку з Одеси під ніком VictoryRina ви зможете знайти на Алеї художників. Також на FANCON ви зможете взяти участь у її лотереї рандомних пінів! Ріна працює як художник-фрілансер переважно для західної аудиторії.

Нам точно не відомо що саме вона буде продавати на фестивалі, але асортимент по всесвіту Соніка у неї дійсно файний. Нижче ви можете побачити ці гарні роботи, а можливо згодом і щось придбати.

Більше мерчу від VictoryRina ви зможете знайти та замовити на її сторінці в Etsy.

Хмарять Мари

Хмарять Мари — це дует творчих сестер. Марічка — та, хто пише, й Таня — та, хто малює. Вони разом ведуть ігрові й художні стріми. На стенді Алеї художників ви побачите роботи тієї, хто малює (це та, хто робить дуже гарнесенькі оформлення для каналу та його контенту, до речі). Також ви зможете у неї щось придбати миленьке по різним знайомим вам всесвітам прямо на FANCON! Саме по Соніку ви там точно знайдете ось ці дуже класні листівки. Не втратьте можливість їх придбати!

Ви можете ознайомитись з творчістю Тані ось тут, а інші посилання на її соцмережі ви знайдете ось тут.

Рікані

Рікані ви зможете знайти на центральному місці біля YouTube-алеї. До цього моменту була інформація, що художниці не буде на FANCON, але це змінилось ледь не в останній момент за невідомих нам обставин. Ви можете придбати у неї дійсно прикольний мерч по їжаку Соніку та підтримати творчість таким чином. Лише гляньте на ці чудові роботи, які ви можете придбати у художниці.

Якщо ви забажаєте щось купити у Рікані, то ви можете знайти це ось тут.

MIMIR Media

Це компанія, а не нікнейм художника, якщо запитаєте. Але їх варто теж додати у цей список, бо вони також прийматимуть участь на FANCON. MIMIR Media відомі тим, що вони перекладають, друкують та продають комікси по Соніку українською від IDW! І ми раніше вже писали про те, як вони робили передзамовлення. Тож якщо ви будете на фестивалі, то не забудьте завітати й до них та придбати пару друкованих видань по Соніку в твердій обкладинці.

Повний список коміксів по Соніку, які ви можете придбати у MIMIR Media, ви знайдете тут.

Що ж, це усе що ми знаємо наразі із того, що буде по Соніку на фестивалі FANCON у ці вихідні. Підтримуйте спільноту їжака та авторів, які стараються для цієї спільноти. Можете навіть передати їм усім привіт від нас на фестивалі. І гарних вихідних!


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!

2.3 3 голосів
Рейтинг статті
2 Коментарі
Старіші
Новіші Найпопулярніші
Вбудовані Відгуки
Переглянути усі коментарі