А ви пам’ятаєте ці часи Бонанзи, коли вийшли п’ятий та шостий епізоди TailsTube?

Вітаємо вас! Можливо ці епізоди TailsTube вийшли вже досить давно, але вони дійсно варті уваги. Тим паче, коли ми любимо пошукати цікаві деталі. Тож сідайте та пригадайте якими були ці два епізоди ще тоді. Також деякі фрагмени ми спеціально переклали для вас, щоб було краще зрозуміло що там відбувалось. Окрім того, що тут ми дізнаємось про нові цікаві факти, нам дійсно подобається спострігати за хімією відносин персонажей всесвіту Соніка один з одиним. Тож вперед, давайте пригадаємо якими були п’ятий та шостий епізоди TailsTube. Хоч цей пост знову виходить із запізненням, але ми все одно розберемо це шоу на атоми.

Згадуємо минуле у п’ятому епізоді

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Пам’ятаєте панцерника Майті? Того самого із доповнення до гри Sonic Mania, де він є справжнім добряком та подорожує по світу, шукаючи пригоди.

Тейлз: Типу, ей, а пам’ятаєте броненосця Майті?
Сонік: О так! Друже, я не бачив цього хлопця цілу вічність.
Емі: Це й не дивно, він в основному як ти. Подорожує по світу, шукає нові пригоди та виклики.
Наклз: Я пам’ятаю коли він допоміг мені та хлопцям у ті дні. Справді надійний хлопець.
Емі: Я знаю, правда ж? І він такий милий, чуйний та незлобивий. Так приємно що його сила й швидкість не одурманили його розум.
Наклз: Ага. По суті він краща версія Соніка.
Сонік: Ох. Я маю на увазі, що він чудовий хлопець, але давайте не будемо заходити занадто далеко.

– розмова про панцерника Майті у TailsTube #5

А далі, як ви могли вже здогадатись, йде розмова про летючу білку Рея.

Тейлз: Ми не можемо не поговорити про Майті не згадавши його найкращого приятеля летючу білку Рея.
Емі: Ох, він такий милий! Він такий яскравий та сонцесяйний. Про що його ім’я власне й каже.
Сонік: Він напевно пройшов довгий шлях від наляканої малої дитини, якого ми з Майті зустріли вперше.
Тейлз: Мені подобалося з ним тусуватися. Він може використовувати свій хвіст особливим чином, прямо як і я. Він був майстром планерування. Він міг би робити це вічно.
Наклз: Ага, але ти втомлюєшся після декількох хвилин. Ти зна, ці двоє, по суті, ніби покращені версії вас.
Емі: Наклз!
Наклз: Що? Це лише слова.

– розмова про летючу білку Рея у TailsTube #5

Після того, як наші герої закінчили згадувати Рея, почалась розмова вже про тушкана Фенга. Сонік спочатку здивувався, адже він думав що його звати ласка Нак. Тейлз же поясняє, що насправді це його псевдонім та що його справжнє ім’я Фенг. Емі взагалі згадала що його також називали Фенгом Снайпером. Як виявилось, Фенг часто змінював своє ім’я щоб, ймовірно, уникнути покарання за свої злочини. Наклз в результаті запитує: “Який бовдур захоче з власного бажання працювати із Еґґменом?“. Після чого Сонік саркастично відповів: “Так, який бовдур зробив би це“, натякаючи на співпрацю червоної єхидни з доктором. Наклз намагається виправдатись, кажучи що це було лише один раз. Але всі знають, що він тут провинився як мінімум тричі. Після всього цього Сонік каже що йому було приємно згадати минуле, але він хоче жити сьогоденням. Тому синій їжак збирається перекусити, а далі вся ця компанія друзів пішла готувати собі їжу.

Цікаві деталі в епізоді №5

Із маленьких деталей ми можемо помітити те, що в цьому випуску Тейлз запускає систему chaOS 2.0, що є натяком на персонажа Хаоса, з яким доводилось часто битись у грі Sonic Adventure. Також можна помітити на столі у жовтого лиса й детектор смарагдів із Sonic Runners. На книжковій полиці шафи розміщені м’ятні цукерки, які полюбляє Тейлз, про що нам стало колись відомо завдяки Twitter Takeover. А також біля цукерок розміщено ритмічний медальйон із Sonic Adventure, який давав лису можливість робити швидку атаку хвостами. Зліва від шафи можна побачити дошку Тейлза із гри Sonic Free Riders під назвою “Жовтий Хвіст”.

Особливим моментом також є і те, що на шафі можна знайти білий вазон із рослиною, яка тільки починає рости. І сюрприз, це те саме насіння, яке залишилось від Космо із аніме Sonic X! Нижче ви можете побачити скріншот із цього аніме та як раз порівняти його з тим, що було показано в TailsTube на тлі.

Окрім цього на тлі майстерні можна побачити дошку з розрахунками, на якій Сонік схоже залишив свій автограф у вигляді малюнка себе самого та тексту на кшталт “Ей Тейлз! СонѢк був тута” (“Hey Tails! Sonic wuz here!”). Також вікна, які вспливали на екрані у підтримку думок цієї четвірки персонажів мали кнопку закриття вікна у формі червоного Смарагду хаосу. А нота мелоді “Gallery – Sonic Generations”, яка грала під час згадування та знаходилась вгорі справа, мала замість капелюшка “два хвости”, що нагадує логотип Тейлза.

В кінці відео можна було краще побачити що саме було там у Тейлза встановлено на системі chaOS 2.0, і це такі застосунки як: Finder, Twitter, Tumblr, Instagram та Налаштування. І так, ця система ну дуже нагадує нам macOS. Це досить круто було побачити такі деталі, особливо коли вони стилізовані під всесвіт Соніка. (Принаймні тепер ми впевнені, що Омочао було зроблено в Україні)

Новорічний обмін подарунками Бонанза у шостому епізоді

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Тейлз влаштовує святковий обмін подарунками із сюрпризом між друзями (серед яких є навіть робот) під назвою Бонанза. Наклз каже, що він переможе, але Емі виправляє його, кажучи що тут не можливо виграти, бо кожен отримає свій особливий дарунок. Шедоу перериває дискусію і каже, що існує якась криза, яку треба уникнути прямо зараз. Руж пояснює, що ця криза як раз настане, якщо він не залишиться відсвяткувати свято разом з ними. Шедоу обурений своїм гаянням часу та покидає свято, використавши Хаос Контроль. Після цього вже починається сам обмін подарунками.

Перший подарунок отримує робот Омега від Наклза:

Тейлз: Першим отримує подарунок Омега!
Омега: Отримано данину від Наклза.
Емі: Оу, це камінь.
Омега: Стійка вага та щільність. Це може бути використано для руйнування електронних пристроїв. Я схвалюю.
Наклз: Так, ти зрозумів це? Він зрозумів.

– Омега, який отримав подарунок під час TailsTube #6

Вже наступний подарунок дістався Наклзу від їжака Соніка:

Тейлз: В усякому разі, ти наступний Наклз!
Наклз: Гаразд. Це від Соніка. Це картка з більш меншою карткою?
Емі: Ох, Сонік. У це мало би бути вкладено більше думок та відчуттів.
Сонік: Що?! Це передзамовлена картка для чілі-догів від Дона Фачіо! *Співає* Куди б не пішли, Дон Фачіо *Закінчив співати* Найкращі та найсвіжіші чілі-доги у світі!
Наклз та Сонік: Це практично!
Наклз: Мені це подобається. Дякую, Сонік. Ти зробив щось правильне для обміну.
Сонік: У мене бувають свої моменти.

– Наклз, який отримав подарунок під час TailsTube #6

Після того, як ми почули цю дійсно душевну пісню, Емі подарувала Соніку подарунок:

Тейлз: Наступний це Сонік!
Сонік: Вууу-хууу! Це від Емі. Дякую! Ой, йой, не може бути! Фотографія в рамці! Авв, Емі, і я знаю яку фотографію тут додам. Ей Тейлз, пам’ятаєш це? *Сміється*
Тейлз: *Сміється* Ага.

Сонік: Дякую Емі.
Емі: *Роздратовано* Все добре. Зі святом Сонік.

– Сонік, який отримав подарунок під час TailsTube #6

Після цього теплого привітання, Омега вручає свій досить оригінальний подарунок Емі:

Тейлз: Наступна це Емі!
Емі: Йей! Цей подарунок від Омеги. Ой, хлопче… еммм.
Омега: Знищення роботів приносить мені радість. Це має приносити і вам радість.
Емі: Ага, але у мене теж є друзі-роботи, ти зна?
Омега: Огида! Ви маєте сказати мені де вони живуть.
Тейлз: Ух. Чи маю… уфф?
Емі: Давай продовжимо, так.

– Емі, яка отримала подарунок під час TailsTube #6

Після цього досить незграбного моменту Руж вирішила подарувати дещо… для Руж

Тейлз: Гаразд, ми підходимо до кінця. Це твоя черга, Руж.
Руж: Ох, я знаю дещо чого я хочу.
Емі: Стривай. Це від тебе.
Руж: Я точно знаю, що я маю взяти з собою.
Емі: Це шахрайство!
Руж: І?
Наклз: Стривайте. Це ж Головний смарагд! Якщо він тут, то що трапилось із островом Янгола?!
Руж: Ах, не хвилюйся, красень. Якщо ти підеш зараз, то можливо все ще встигнеш його схопити.
Наклз: Поклади це назад! Негайно! Повернись!

– Руж, яка отримала подарунок під час TailsTube #6

Але це ще ж не все!

Після цього всі розходяться, і аж раптом з’являється доктор Еґґмен, який пробиває дах та стіну майстерні й виходить на сцену. Він хотів влаштувати для всіх незабутнє руйнівне шоу на TailsTube, але так як всі пішли, то його план зірвався ще на самому початку. Після того, як злий геній засумував, Тейлз дарує йому подарунок у вигляді книжки “102-і речі, які можна побудувати в дощовий день” (тут є натяк на персонажа І-102 “Гамма” із Sonic Adventure, якого намальовано на обкладинці книжки). Доктору Еґґмену подарунок сподобався настільки, що той також зробив свій подарунок лису на швидку руку. Це був “один безкоштовний купон забирання геть під час вторгнення”, який Тейлз дуже скоро використає проти злого генія із рівнем IQ 300. В результаті розчарований Еґґмен полетів геть, бо втратив можливість атакувати всіх одночасно під час свята пізніше.

Наостанок Тейлз залишив для Шедоу подарунок, а сам вже пішов. Коли Шедоу повернувся, то він побачив подарунок, в якому був теплий шарф та який він одягнув на себе. В результаті цей незадоволений їжак пішов геть знову із подарунком на собі.

Із нових деталей на тлі нічого особливого не було помічено, окрім сніговика у формі кота Біга із вудкою на дворі. Також на дошці було намалювано чао в зимовому одязі разом зі сніжинкою. В іншому це були всі ті самі елементи, які вже були в минулому випуску, але з різницею в тому, що все прикрашено у різдвяній тематиці.

Висновок

Як на нас ці два епізоди TailsTube вийшли дійсно дуже душевними, особливо різдвяний випуск, де персонажі один одному дарували подарунки. Ми могли згадати як про персонажів класичної епохи тут, так й про наслідки знищення гаджету Тейлза камінчиком. А що вам більше за все тут сподобалось? Дайте нам знати про це у коментарях нижче!


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати "Діда"/"Шаленого Їжачка" або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!