Поспішайте! Блазень Сонік доступний у Sonic Forces: Speed ​​Battle прямо зараз!

Блазень Сонік вже з’являвся в ілюстрації минулорічного календаря від Sonic Channel. Що ж, він знову повернувся, але зовсім в іншому місці. Ви можете зіграти за нього у новій події для гри Sonic Forces: Speed ​​Battle, яка проходить прямо зараз!

Подія в грі не триватиме вічно. На момент написання цієї новини у вас залишилося лише 4-5 днів для її проходження. Подія розпочалася 1-го квітня і завершиться вже наступного тижня, 9-го числа.

Click here to display content from Twitter.
Learn more in Twitter’s privacy policy.

Першоквітневе вбрання синього їжака дуже підходить для цієї пори року. Тож цілком можливо, що ми зможемо побачити, як блазень Сонік з’явиться в інших мобільних іграх. А ви що думаєте за цей костюм? Ви теж представили собі в голові, як цей синій блазень починає жартувати над Еґґменом, використовуючи книгу жартів, про яку ми вже писали раніше.

Джерело: Sonic Stadium


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!