Фільм “Їжак Сонік” з’явиться на Blu-ray дисках

Фільм “Їжак Сонік” вже скоро отримає власний Blue-ray стілбук. Воно називається “Їжак Сонік – Стілбук Видання Бонусного Рівня” (“Sonic the Hedgehog – Bonus Stage Edition Steelbook”) та містить бонусні матеріали, які були у попередніх випусках, але цього разу всі вони зведені в один набір.

Реліз міститиме новенький стілбук, стандартну коробку, чотири плакати, картку, комікс «Пригоди Соніка та Дон Жирона», а також диски у форматі 4K та Blu-Ray. На сайті Amazon оголошено ціну, де зазначено що все це добро буде коштувати 50,99 $ (~ 1385 ₴).

БОНУСНИЙ РІВЕНЬ! Світу був потрібен герой, і ми отримали їжака. Відсвяткуйте драйвовий хітовий блокбастер, що заснований на легендарній грі від SEGA, яка привела «Блакитну блискавку» у новий дім на Землі, і супер-некрутий злий геній доктор Роботнік (Джим Керрі) на його хвості. Цей колекційний 4K UHD обмежений тираж має ексклюзивну упаковку та безліч скарбів, які обов’язково повинні бути у вас, включаючи міні-стілбук, оригінальні картки-постери та комікс.

Опис від Paramount на Amazon

“Їжак Сонік – Стілбук Видання Бонусного Рівня” вийде 15 березня 2022-го року. Ви можете передзамовити це, перейшовши за цим посиланням на сторінку Amazon.

Цікаво те, що чогось останнім часом різко додалося Blue-ray релізів по Соніку і саме на березень 2022-го року. Містика це чи ні, але ми вже про це писали. У тому місяці ми також очікуємо на Sonic Boom та майже не дотягнуло до початку того ж місяця й “Пригоди Їжака Соніка”.