Sonic Colors: Ultimate всюду!

Музика з Sonic Colors: Ultimate на Tokyo Game Show

Tokyo Game Show проведе концерт із музикою з відеоігор під назвою “Tokyo Game Show FES” для відзначення свою 25-річчя. У його розпорядку будуть й композиції з Sonic Colors: Ultimate. Цю частину можна буде почути 2-го жовтня о 9 годині ранку за Київським часом.

Tokyo Game Show – це виставка ігор, в основному японських, що проводиться кожен рік у місті Тіба, в конференц-центрі Макухарі Мессе вже як 25 років підряд. Детальніше про розпорядок TGS2021 на їх офіційному сайті.

Планету Віспів додали до Sonic Forces: Speed Battle

Мобільна гра по Соніку під назвою Sonic Forces: Speed Battle отримала нове оновлення, яке додало нову мапу, а саме планету Віспів!

Наступна зупинка, Планета Віспів! Все не так тихо, як повинно бути, дивіться під ноги коли ви досліджуєте Батьківщину Віспів на новому треку!

SEGA HARDlight

Click here to display content from Twitter.
Learn more in Twitter’s privacy policy.

Анонс Sonic Colors: Ultimate, змусив знову згадати про Віспів, і те, що вони є частиною Всесвіту їжака Соніка. Що ж, чекаємо на концерт від TGS, на якому ми почуємо композиції з ремейка. Залишайтесь з нами й надалі, попереду ще більше цікавинок, як про той же проект на 2022 рік, майбутній комікс “Синдром Самозванця” чи про мульт “Sonic Prime“.