Усі нові Squishmallows по Соніку потрапляють у магазини, включаючи Сільвера та Дарк Чао!

Готові до ще однієї хвилі плюшевих друзів, яких можна обіймати? Ви потрапили в потрібне місце, оскільки третя хвиля Squishmallows по Соніку починає надходити в магазини!

УВАГА! Цей пост не було перевірено редактором із-за того, що нам бракує людей. Тож якщо ви помітили помилки – вибачте. Ви можете написати у коментарях про помилки, якщо знайшли їх. Нам дуже бракує людей у команді, тож якщо ви б хотіли допомогти нам, ви можете тут прочитати деталі щодо цього.

Помічені постійно пильним Sonic Merch News, кілька блискучих та сезонних плюшів були знайдені в Gamestops по всій Північній Америці.

Click here to display content from X.
Learn more in X’s privacy policy.

Сонік, Тейлз, Наклз та Шедоу з першої хвилі перевидаються як нові блискучі вінілові варіанти, а також нова версія Соніка про Санта-Клауса, прикрашена для різдвяного настрою!

З точки зору абсолютно унікальних персонажів, ось тут вступає Дарк Чао. На відміну від попередніх Squishmallows, це буде перший у лінійці Соніка, який буде ексклюзивним для єдиного роздрібного продавця: Gamestop. Отже, якщо вам потрібно трохи більше унікальних Чао у вашому шикарному саду, ви знаєте куди йти!

Деякий час це були єдині Squishmallows, про які ми знали, що виходять. Тобто до подальших висновків команди Sonic Merch News.

Click here to display content from X.
Learn more in X’s privacy policy.

Їжак Сільвер Squishmallows, знайдений на місцевому Gamestop користувачем X (Twitter) SonicRelated, був знайдений нізвідки! Немає слів про те, чи це ексклюзив, як Дарк Чао, але це доводить, що ця хвиля є чимось більшим, ніж просто перевидання та святкове оновлення.

Що ви думаєте про цю хвилю? Ви шукаєте ексклюзивний Дарк Чао та ексклюзивного Сільвера? Дайте нам знати в коментаряї нижче!

Джерело: Sonic Stadium


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати "Діда"/"Шаленого Їжачка" або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Старіші
Новіші Найпопулярніші
Вбудовані Відгуки
Переглянути усі коментарі