Тріп отримує свою першу фігурку від Jakks Pacific!

Пам’ятаєте ті часи, коли одноразові персонажі Соніка майже не отримували фігурки, а коли й отримували, то через багато років?

УВАГА! Цей пост не було перевірено редактором із-за того, що нам бракує людей. Тож якщо ви помітили помилки – вибачте. Ви можете написати у коментарях про помилки, якщо знайшли їх. Нам дуже бракує людей у команді, тож якщо ви б хотіли допомогти нам, ви можете тут прочитати деталі щодо цього.

Але тепер, ці часи минули. Тому що поясохвіст Тріп лише через рік після її дебюту нарешті отримає свою фігурку!

Як повідомляє Sonic Merch News у X (Twitter), гуру дослідження фігурок зазирнуло у внутрішні бази даних WalMart, щоб знайти найновіші іграшки. Те, що вони виявили, це остання хвиля 2,5-дюймових фігурок, які найближчим часом вразять полиці універмагів.

Click here to display content from X.
Learn more in X’s privacy policy.

Серед поверненої фігурки Drillbot випускається абсолютно новий Сонік із новим виразом обличчя (оскільки всі хвилі потребують Соніка). Крім того, приєднуються ще дві фігурки нових персонажів!

По-перше, це Пекі, який поповнює колекцію маленьких тварин, яка постійно зростає. Але, що найважливіше, це перша в світі фігурка Тріп!

Невідомо, чи буде Тріп у шоломі чи без маски, але все ж, це найкращий час для Jakks Pacific щодо представлення персонажа та його дебюту як фігури! Також це гарна новина для нових персонажів Соніка, які приєднаються до лінії в майбутньому.

Поки що це ексклюзив для 2,5-дюймової лінійки, але завжди є велика ймовірність, що одного дня Тріп випустять як 4-дюймову, або можливо навіть 5-дюймову лінійку незабаром!

Ці фігурки скоро з’являться в WalMart, і можливо на полицях Target у нерозголошений час. Тож продовжуйте робити покупки, і одного разу ця сором’язлива маленька ящірка зможе потрапити до вашого додому!

Джерело: Sonic Stadium


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати "Діда"/"Шаленого Їжачка" або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Старіші
Новіші Найпопулярніші
Вбудовані Відгуки
Переглянути усі коментарі