Сонік бере роль м’яча у новому інтерактивному досвіді “Topgolf”!

Хочете взяти Соніка на поле для гри у гольф? Що ж, цього разу він не буде вашим віртуальним кедді, і ви не будете проти нього грати – він буде вашим м’ячем! Sega оголосила про нову співпрацю з інтерактивним спортивним брендом Topgolf, завдяки якому, Синя Блискавка та його друзі будуть брати участь у вашій реальній грі!

УВАГА! Цей пост не було перевірено редактором із-за того, що нам бракує людей. Тож якщо ви помітили помилки – вибачте. Ви можете написати у коментарях про помилки, якщо знайшли їх. Нам дуже бракує людей у команді, тож якщо ви б хотіли допомогти нам, ви можете тут прочитати деталі щодо цього.

Розширений досвід буде доступний на всіх майданчиках, якими володіє та керує Topgolf, з листопада, включно з Глазго, Шотландія. Що дає змогу весело провести час фанатам з Великобританії.

Геймплей Соніка запускатиметься відповідно до удару кожного учасника Topgolf на зеленому полі.
У грі використовується технологія відстеження м’яча Topgolf, щоб визначити, як Сонік, Тейлз, Наклз та Емі переміщуються на етапах, таких як Green Hill та Sky Sanctuary, коли вони намагаються збирати кільця, стрибати на пружинах та знищувати Бадників.

Перегляньте наведений нижче трейлер, опублікований під час вчорашньої демонстрації Sonic Central:

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Ми надзвичайно раді оголосити про наше партнерство з Sega. Геніальна розробка цієї гри є свідченням спільної творчості між нашими командами, яка оживить Соніка та гольф у надзвичайно захоплюючий спосіб. Ми не можемо дочекатися, коли гравці стануть свідками того, як Сонік прийде до Topgolf цієї осені!

– головний бренд-директор Topgolf Джефф Коттріл

Добре сказано, Джефф. Якщо ви зацікавлені в спробі Sonic Topgolf, чому б не відвідати веб-сайт компанії тут, та не дізнатися, коли ви можете взяти участь?

Джерело: Sonic Stadium


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Старіші
Новіші Найпопулярніші
Вбудовані Відгуки
Переглянути усі коментарі