Sanei демострують повернення своїх невловимих плюшів по Соніку!

За всю свою престижну історію їжак Сонік заробив багато плюшевих іграшок на своє ім’я! Однак небагато таких відомих, як плюшева лінія Sanei!

УВАГА! Цей пост не було перевірено редактором із-за того, що нам бракує людей. Тож якщо ви помітили помилки – вибачте. Ви можете написати у коментарях про помилки, якщо знайшли їх. Нам дуже бракує людей у команді, тож якщо ви б хотіли допомогти нам, ви можете тут прочитати деталі щодо цього.

У X (Twitter) своєї компанії Sanei не лише ретвітнули трейлер Їжак Сонік 3 (відомого в Японії як Sonic X Shadow: Tokyo Mission), але й додали це загадкове зображення:

Я з нетерпінням чекаю виходу фільму “Sonic X Shadow: Tokyo Mission” в Японії.

Sanei, у пості на X (Twitter)

Звисаючі ніжки на виставці, здається, належать їхнім знаменитим плюшем, зокрема набору з п’яти, випущених ще в 2012-му році!

Плюшевий набір Sanei, який раніше продавався в японських роздрібних магазинах та Joypolis, був одним із небагатьох іграшок Соніка на той час, які використовували повну вишивку для очей та взуття. Особливо серед небагатьох, хто подарував нам високоякісні плюші Емі Роуз та Шедоу.

Придбати плюш від Sanei сьогодні це важке завдання, оскільки ціни на них коливаються від сотень до навіть тисяч доларів, щоб отримати лише один.

Чи можуть це справді ті самі іграшки з 2012-му року? Чи, можливо, нова редакція взагалі? Час покаже, коли вони дізнаються більше про те, кому належать ці звисаючі ноги!

У вас був плюш Sanei? Ви завжди хотіли його? Або ви вперше чуєте про ці плюші? У будь-якому випадку є хороші шанси, що незабаром настане час, щоб отримати один, не розбиваючи банк!

Джерело: Sonic Stadium


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Старіші
Новіші Найпопулярніші
Вбудовані Відгуки
Переглянути усі коментарі