Припинили розробку гри “Sonic and the Moon Facility”

В нас є сумна новина для любителів ігор цього тижня. Розробники перспективного платформера “Sonic and the Moon Facility” – StarDrop, оголосили про припинення розробки проєкту, у своїх соціальних мережах.

Завдяки якому фактору її розробка припинилась?

Минулого тижня, StarDrop підтвердила цю новину в серії дописів, заявивши, що “Всі розробки” припинилися ще в лютому 2024-го року, у результаті “залаштункових проблем, які демотивували всіх учасників”.

“Просто не було іскри у цій грі, після того, як все провалилося, але це нормально”, – йдеться в
заяві студії. “Ми все ще надзвичайно задоволені тим, що ми зробили й ми багато чого з цього навчилися”.

Анонсований приблизно рік тому Sonic and the Moon Facility“, мала стати наступником гри “Sonic and the Fallen Star”, яка була тепло прийнята зі сторони спільноти. Вона містила в собі постільні кольори середовища, роботів-босів, що заповнювали цілий екран та кілька нових ігрових елементів для цієї франшизи.

Це неймовірна втрата, що його розробку припинили, але StarDrop підтвердили, що випустять “остаточну” збірку, яка стане кульмінацією для наполегливої команди, навіть попри те, що вона незавершена. Наразі в нас немає приблизної дати анонсу, коли збірка зможе матеріалізуватися.

Гру [наразі] можна пройти від початку до кінця, але в ній бракує багатьох функцій та досконалостей“, – оголосив StarDrop. “Звичайно, ми не хочемо випускати його в тому стані, в якому він зараз є, але ми всі зайняті, тому немає реальної орієнтовної дати, коли вийде збірка. Будь ласка, зменште свої очікування“.

Те, що ми випускаємо, коли б це не трапилося, не буде оригінальним баченням гри”, – додала студія. “Історія, ймовірно, буде в Google Doc або щось [таке] подібне і в ньому є БАГАТО вмісту окрім історії, який так і не буде додано. Нас це влаштовує“.

Що стосується команди StarDrop у майбутньому часі, студія вже підтвердила, що всі учасники у команді, перейшли до “оригінальних” проєктів. Вони також сподіваються, що незабаром вони зможуть поділитися більш детальною інформацією про них.

Чи ви грали у попередню частину цієї антології? Якщо так, то наскільки вам прикро від факту закриття другої частини? Поділіться своїми думками разом з нами, у розділі коментарів нижче!

Джерело: Sonic Stadium


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!