Просочилася музика та обкладинка зони “Space Colony Ark”!

Схоже, що новий трек для рівня “Space Colony Ark: Act 1” з майбутньої гри Sonic X Shadow Generations, з’явився в інтернеті раніше, аніж це було передбачено видавцем.

Цей трек був опублікований на платформи YouTube, який містить саундтрек до рівня “Space Colony Ark: Act 1” у кампанії Шедоу. Воно було ненадовго опубліковане в інтернеті, де з часом, він був видалений з платформи.

Схожа ситуація вже траплялась з попереднім треком для рівня “Windy Valley: Act 1, де на щастя видавцеві, вона не була опублікована раніше потрібного часу. Вона так само з’явилася на платформі Youtube, а також на Spotify. Якщо ви ще не чули цей трек або хочете дізнатися більше деталів, то може переглянути відповідну новину, перейшовши за цим посиланням.

Дане відео помітив користувач X (Twitter)TailsChannel, де нещодавно опублікував цей витік. Ви також можете прослухати його нижче або за допомогою посилання до поста у X(Twitter). Відео також містить зовсім нову обкладинку Шедоу в його новій формі з крилами.

Трек має назву “Space Colony Ark: Act 1 (TeddyLoid x Jun Senoue Remix) Trailer Version“. Ми припускаємо, що згаданий “TeddyLoid” є популярним японським музикантом, відповідальним за саундтрек до аніме Panty & Stocking with Garterbelt, але нам доведеться почекати та почути більше від Дзюна Сеноуе, щоб бути впевненим.

Обкладинку з високою роздільною здатністю ви можете глянути нижче:

Що ви думаєте про цей трек? Що ви думаєте взагалом про цей рівень? Може вам не довподоби певний елемент, як музичний трек чи дизайн рівня? Нам буде цікаво про це дізнатись, у розділі коментарів нижче!

Джерело: Sonic Stadium


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!