З’явилося більше фігурок до фільму “Їжак Сонік 3”!

На цю мить, єдиною промо-кампанією фільму “Їжак Сонік 3”, є тільки витоки нових фігурок по кіно-всесвіту.

Ми знову повернулися, до ще однієї серії фігурок по фільму “Їжак Сонік 3” від виробника JAKKS Pacific, які безцеремонно пробиваються в очі громадськості… якщо не в публичні руки. Раніше, іграшки з відтоді ще не анонсованої лінії Ultimate Talking Sonic, опинилися в руках таємничого колекціонера, тоді як 6-ти сантиметрові фігурки вже розійшлися по різним інтернет-магазинам.

Однак цього разу ми знайшли інформацію, завдяки (вже видаленій) публікації від користувача X (Twitter)joltedfox06. За словами користувача, їхньому батькові вдалося знайти три з чотирьох 13-ти сантиметрових фігурок: Соніка, Шедоу та Тейлза. Єдиної фігурки, якої не вистачало, це доктора Айво Роботніка.

Так, мій тато якось отримав фігурки з Соніка 3

– пост на X (Twitter) від joltedfox06

Ці 13-ти сантиметрові фігурки замінять оригінальну 10-ти сантиметрову серію, які вже включені у лінійку іграшок по фільму “Їжак Сонік 2“, відповідно до розміру фігурок по Sonic Prime із приблизно 22-ма точками артикуляції. Для порівняння, 10-ти сантиметрові фігурки Соніка мають приблизно 11 точок артикуляції.

Стиль пакунка також відповідає попереднім витокам іграшок, які містять надбання з минулих фільмів та зображення Шедоу з другого фільму. В нас досі немає жодного проблиску будь-яких нових кадрів чи рендерів для третього фільму.

Те, що ми принаймні маємо з точки зору розуміння майбутнього фільму, це короткий опис персонажа Шедоу:

Шедоу – лютий і таємничий ворог, котрий сповнений рішучості у досягненні своїх цілей і ніщо не стане на його шляху!

– опис для Шедоу на обкладинці

Що ви думаєте про такий розвиток подій? Чи задоволені ви тим, що “Сонік 3” переходить до більш позуючих розмірів фігурок? Чи ці іграшки задовольняють вашу потребу в новинах, чи відсутність нових рендерингів заходить занадто далеко, для збереження секретності цього фільму?

Що б ви не думали, це лише питання часу, коли ми почуємо офіційну інформацію від Jakks або Paramount.

Можливо.

Скоріше за все.

Чи не так?

Джерело: Sonic Stadium


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!