Продюсер серії ігор Mario & Sonic пояснив відсутність нової гри

Колишній виконавчий продюсер серії ігор Mario & Sonic at the Olympic GamesЛі Кокер, пояснив відсутність нової гри, яка збіглася з цьогорічною Олімпіадою в Парижі. Міжнародний олімпійський комітет — IOC, припинив партнерство з корпораціями Nintendo та SEGA. Вони обґрунтували своє рішення тим, що хочуть відмовитися від серії відеоігор в пошуках нових можливостей, зокрема у сфері NFT та кіберспорту.

Причини відмови у майбутніх іграх серії Mario & Sonic

“По суті, IOC хотів повернути [це] собі та подивитися на інших партнерів, щоб вони отримали більше грошей”, — сказав Лі Кокер у новому звіті, опублікованому на сайті
Eurogamer
. “Вони хотіли подивитися на інших партнерів, NFT та кіберспорт”.

Що нам відомо про продюсера серії Mario & Soniс?

Раніше, Кокер працював над кожною грою з серії Mario & Sonic, будучи виконавчим продюсером маркетингової компанії ISM Ltd. Він відповідав за керування та підтримку міжфункціональних відносин між Nintendo, SEGA та IOC. Закінчив свою діяльність на цій посаді — в жовтні 2020-го року після випуску Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020, останньої гри в цій серії.

Цей звіт з’явився після того, як Кокер опублікував пост у соціальних мережах, в якому припустив, що знакова серія кросоверів не закінчилася назавжди та завершує майже двадцятирічну серію ігор, яка розпочалася з гри Mario & Sonic at the Olympic Games для Wii та Nintendo DS, що вийшла у 2007 році.

Наслідки цього рішення

Це справді кінець епохи — ігри серії Mario & Sonic були не тільки неймовірно популярними серед геймерів та масової аудиторії, воно також ознаменувало неймовірне партнерство між двома відеоігровими талісманами, який би не відбувся при інших обставинах.

Так… Виглядає чудово

У звіті для Eurogamer зазначається, що незважаючи на відсутність належної прив’язки до відеоігор (яка, здається, також включає “справжню” спортивну гру, пов’язаною з Олімпіадою, останню з яких також розробила SEGA), Олімпійські ігри в Парижі 2024-го року мають безкоштовний додаток для смартфонів та ПК, під назвою “Olympics Go! Paris 2024. В цьому додатку є NFT, які випускаються у формі “цифрових шпильок”, розробниками гри — nWay. Згідно з веб-сайтом гри:

Ви можете отримати легендарну або епічну шпильку, на якій зображено талісман [Олімпіади] Paris 2024, який тримає прапор та ним розмахує. Ви можете додати ці цифрові перлини до своєї колекції, через дружній NFT-маркетплейс Magic Eden, у рамках літньої події Onchain від Coinbase. Обов’язково майте гаманець з підтримкою ETH L2 Base, щоб зберегти свої [NFT] сьогодні!

Olimpic Go! Paris 2024, офіційний сайт цього додатку

Якби ви могли зрозуміти, що означає ця плутанина з слів — вам від цього вигідніше. Також удачі IOC в його майбутніх ігрових починаннях без Mario & Sonic at the Olympic Gamesвона їм дійсно знадобиться.

Яка з ігор цієї серії вам більше запам’яталась? Чи може ви зіграли у кожну частину? Напишіть про це у розділі коментарів нижче!

Джерело: Sonic Stadium


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!