Sonic Generations зникає з вітрин магазинів Xbox

Фанати Sonic Generations — наближається кінець епохи.

З появою новини, щодо закриття магазину для консолі Xbox 360, можна було би припустити, що лише такі ігри, як Sonic 06 та Sonic Free Riders, будуть єдиними, що зникнуть у цифровому ефірі. Однак, існує одна гра, яка все ще має зворотну сумісність з Xbox Series X та S.

А саме оригінальна Sonic Generations, яка була мовчки вилучена, під час масової чистки Microsoft.

Це помітив користувач форуму Sonic Stadium — @Softaboy, коли він робив покупки в останні хвилини існування магазину. Те, що колись було доступним на всіх цифрових вітринах Xbox, тепер неможливе для покупки. 

Це й не дивно, оскільки реліз Sonic X Shadow Generations має відбутися лише за кілька місяців. Також потрібно врахувати й сьогоднішню тенденцію в сучасній ігровій індустрії, де при релізі ремастереду гри, зникає її оригінальна версія. SEGA також не чужа до подібної практики, оскільки раніше видалила зі списку майже всі цифрові перевидання ігор Класичного Соніка, щоб звільнити місце для Sonic Origins.

Якщо ви хвилюєтеся, що Sonic X Shadow Generations може погіршити оригінальний досвід, або ви хочете спробувати неймовірні моди для ПК-версії, що стали надбанням десятиліття — нехай це буде останнім попередженням. Якщо ви бажаєте її придбати на PlayStation 3 та особливо Steamдійте якомога швидше.

Ніхто не знає, коли вони зникнуть.

Джерело: Sonic Stadium


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!