“Kingdom Valley” із Sonic X Shadow Generations з’явився на Spotify та YouTube Music!

Схоже на те, що саундтрек з гри Sonic X Shadow Generations, а саме головна тема рівня – “Kingdom Valley“, неочікувано для усіх фанатів, був опублікований на стрімінгових платформах як Spotify та YouTube Music.

Нижче, ви можете прослухати певну частину цього треку, завдяки сервісу Spotify.

Click here to display content from Spotify.
Learn more in Spotify’s privacy policy.

Композиція “Kingdom Valley: Act 1 (Trailer Ver.)” належить “Audissi Studios, музичній компанії, пов’язаній із відомим композитором Річардом Жаком (котрий до цього, працював над іншою грою про Соніка, а саме над гоночним спін-оффом Team Sonic Racing. До його портфоліо, можна додати й інші композиції для ігор від SEGA у минулому).

Ще не підтверджено на сьогодні, чи бере участь Річард Жак у саундтреку Sonic X Shadow Generations? Але якщо враховувати його численні співпраці з Джуном Сеноуе, а також й те, що стиль аранжування треку, безумовно схожий з попередніми композиціями цього автора, то воно додає певного сенсу до цієї ситуації.

Наведене нижче зображення обкладинки, було опубліковано разом із музичним треком. Невідомо, чи воно собою офіційним зображенням, що рекламує гру, чи якимось концептуальним зображенням гри. У будь-якому випадку, вона виглядає гарною та пасує загальному баченню гри.

Чи сподобалась вам, така варіація Kingdom Valley? Чи може ви прихильник оригіналу? Дайте нам знати про це, у розділі коментарів нижче!

Джерело: Sonic Stadium


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!