LEGO представляє ексклюзивний набір з Шедоу на SDCC 2024

Цього четверга стартує SDCC та всі гіганти поп-культури, покажуть ексклюзивні сувеніри, що можна знайти лише на їхніх стендах цього року!

Сьогодні настала черга й компанії LEGO, представити свій трендовий виріб і він змусить фанатів Соніка обернути голову в іншу сторону! Буквально!

Дана новина була оголошена авторитетним кінематографічним новинним агентством The Hollywood Reporter.

Click here to display content from X.
Learn more in X’s privacy policy.

LEGO Group висловлює власний погляд на маркетингову кампанію Fearless: The Year of Shadow від SEGA, створивши набір лего, який не схожий на жоден інший набір, пов’язаний з франшизою Соніка. Тому ви зможете встановити голову Досконалої Форми Життя на свою полицю, ліжко або навіть на обідній стіл для приємної (і дещо тривожної) бесіди.

Компанії LEGO вже не звикати до невдач, адже такі бренди, як “Зоряні війни”, Marvel та DC, отримали чимало за останні кілька років. Але це перший випадок у виробника, коли велика ігрова компанія приєднується до підлінійки конструкторів, орієнтованих на дорослу аудиторію.

Цей лего набір також є другою частиною товарів по франшизі Соніка, яка надходить до SDCC, приєднавшись до раніше анонсованого потрійного пакету брелків для сумок з Тенгл та Віспер.

На жаль, цей набір лише для відвідувачів SDCC. LEGO Group не повідомляє, чи будуть вони випускати у загальний продаж в майбутньому. Також нам невідомо, чи отримають інші персонажі такі ж набори.

Дайте нам знати чи хочете ви потрапити на SDCC! А також цікаво дізнатись, щодо вашої думки про цей лего-набір! Пишіть ваші думки у коментарях нижче!

Джерело: Sonic Stadium


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати "Діда"/"Шаленого Їжачка" або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!

0 0 голосів
Рейтинг статті
2 Коментарі
Старіші
Новіші Найпопулярніші
Вбудовані Відгуки
Переглянути усі коментарі