Скасований контент Sonic Mania та все що пов’язано з цим

У попередньому році, на 6-ту річницю Sonic Mania, розробники поділилися чернетками та концептами гри, які були створені до або під час її розробки.

Головний розробник гри – Крістіан Вайтхед, поділився інсайтом про зародження сюжетної концепції Sonic Mania, а також про оригінальне планування сюжету. Згідно з тим планом, спеціальний підрозділ елітних ЕґґроботівHard Boiled Heavies, мали знущатися над пригніченим доктором Еґґменом!

Пост також містив ранній ескіз набридливих ботів!

Що нам запропонує Ті Лопес серед невикористаних матеріалів?

Музичний маестро, який створив саундтрек до Sonic Mania, а також до TMNT: Shredder’s RevengeТі Лопес, поділився ранньою версією одного з треків, який був призначений для платформера 2017-го року, про їжака Соніка.

Цим треком був “ранній джингл Stage Clear”, – розповідає Лопес у соціальній мережі X(Twitter), який міг бути тією самою мелодією, яку гравці могли почути після завершення етапу. Зрештою, як ми всі знаємо, у фінальній грі використовувався джингл “Stage Clear” з Sonic 3 & Knuckles, у виконанні версії “Teelopesy”.

Зрештою, дуже приємно чути такі альтернативні треки. Як і більшість треків в саундтреку, заснованих для головного меню, джингл містить знайомий лейтмотив, який став синонімом гри. Шкода, що зрештою не використали данну версію, але ми припускаємо, що SEGA планувала, щоби Sonic Mania – була подорожжю на півдорозі до пам’яті головних персонажів, тому було вирішено, що використання більш знайомого джинглу, буде мати більше сенсу.

Це все що Ті Лопес нам запропонував?

15 серпня 2017 року, релізнулась Sonic Mania, і на якусь мить, світ став набагато щасливішим. Щоб відсвятуквати цю подію, на 6-ти річчя гри, композитор Ті Лопес, поділився раніше нечуваним твором, який спочатку був призначений для титрів, але пізніше був скасований.

“Щасливого 6-ти річчя, Sonic Mania, гра, яка змінила гру”, – написав Лопес у соціальній мережі X (Twitter). “Щоб це відсвяткувати, я даю вам скасовану тему титрів”.

Як ви можете почути з відео нижче, цей аутро-трек є набагато більш джазовим, у порівнянні з фінальною версією в грі. Не було вказано жодної причини, чого вона була скасована, але я думаю, що ми всі можемо погодитися з тим, що нам усім буде краще, якщо ми почуємо цей трек. Нам особливо подобається саксофон у цьому треці!

Ця публікація сталася одразу-ж після публікації Лопесом, ранньої версії джинглу “Stage Clear”.

Чудово, що ми зараз можемо все це почути! Але нам буде цікава ваша думка, щодо цих трек! Дайте нам знати у коментарях нижче, що ви маєте на думці!

Джерело: Sonic Stadium


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!