Sonic Speed ​​Cafe повертається на Comic-Con у Сан-Дієго!

Sonic Speed ​​Cafe знову готує чилідоги, цибульні кільця та постійну асоціацію
між Наклзом та бутербродами з панірованою куркою в Сан-Дієго на щорічний міський фестиваль поп-культури Comic-Con
. Хоча магазин оголосив про своє урочисте відкриття 25-го липня, неофіційний блог SDCC зазначає, що кафе наразі відкрито до 25-го липня, разом із великою кількістю фотографій оформлення кафе, меню та товарів. Ви зможете знайти його за адресою 910 J St Space 2, San Diego, CA 92101, відкрита з 11:00 до 20:30.

УВАГА! Цей пост не було перевірено редактором із-за того, що нам бракує людей. Тож якщо ви помітили помилки – вибачте. Ви можете написати у коментарях про помилки, якщо знайшли їх. Нам дуже бракує людей у команді, тож якщо ви б хотіли допомогти нам, ви можете тут прочитати деталі щодо цього.

Нинішнє меню SDCC було оновлено, щоб відсвяткувати “Безстрашний Рік Шедоу“, включно з піцою пепероні та картоплею фрі в честь темного їжака. Крамниця також матиме купу футболок, капелюхів та худі, що підкреслюють місце розташування кафе в Сан-Дієго у стилях Соніка та Шедоу.

Сам Сонік (або його еквівалент у костюмі) буде в кафе протягом кількох днів конгресу, щоб оживити ваші враження від їжі. Також 25 перших клієнтів матимуть можливість прийняти участь в розіграші від SEGA. У той же час, лише за пару кварталів від кафе, ви також зможете потрапити на Gaslamp District, який продовжує свій національний тур в суботу та неділю, 27-28 липня.

Click here to display content from Twitter.
Learn more in Twitter’s privacy policy.

Офіційно Sonic Speed ​​Cafe вже два роки, воно функціонує у рамках співпраці між SEGA та групою з активізації брендів Secret Sauce Society. Хоч це його друга поїздка до Сан-Дієго, раніше вона з’являлася неподалік від Х’юстона та Лос-Анджелеса. Для подальших оновлень відділ маркетингу кафе рекомендує перевіряти їхній офіційний Instagram, який наразі повідомляє про майбутню появу.

Джерело: Sonic Stadium


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!