Фігурка від JAKKS Pacific “Ultimate Talking Sonic” з Їжак Сонік 3!

Повільно наближається день виходу трейлера Їжак Сонік 3, і маркетингова машина починає працювати! Завдяки попереднім витокам з бази даних, JAKKS Pacific безцеремонно знімають завісу. Але цього разу ми маємо великий огляд. Оскільки користувачу X (Twitter) TreasureHuntingSonic вдалося знайти зображення нової величезної іграшки: The Ultimate Talking Sonic!

УВАГА! Цей пост не було перевірено редактором із-за того, що нам бракує людей. Тож якщо ви помітили помилки – вибачте. Ви можете написати у коментарях про помилки, якщо знайшли їх. Нам дуже бракує людей у команді, тож якщо ви б хотіли допомогти нам, ви можете тут прочитати деталі щодо цього.

І разом з цим ми можемо офіційно сказати, що витоки підтверджені, а шлюзи відкриті.

Безперечно натхненний 4-дюймовим Соніком із серії Їжак Сонік 2, ця велика фігура містить очі що світяться, а також хутро, що імітує електричну силу Соніка яку бачили у фільмах. Крім того, він поставляється з 15-ти точками артикуляції та 30-ма голосовими лініями! Чи можуть це бути нові репліки Бена Шварца з фільму? Нам просто доведеться почекати та побачити!

На зворотному боці коробки також є невелика біографія. Яка дає нам короткий опис того, що має відбутися зі старою доброю Синьою Блискавкою.

Сонік на сцені. Двічі врятував світ (але хто рахує?) Та має двох найкращих гравців у своїй команді. Але чи вистачить їх, щоб впоратися з новою руйнівною загрозою?

– біографія Соніка на зворотному боці коробки

Що ще цікавіше, так це нижня частина коробки:

Знизу ми маємо офіційне підтвердження, що Їжак Сонік 3 замінює Sonic Prime у розділі 5-дюймових фігурок, що дозволяє створювати більші та деталізовані фігури у всіх напрямках! Показано Соніка, Тейлза, Роботніка, а також новинку в якості Шедоу!

Очікування новин Їжак Сонік 3 досягає кульмінації з початком випуску цієї нової розмовної фігури! Ви раді побачити, що на вас чекає?

Джерело: Sonic Stadium


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!