Такаші Іізука: Sonic X Shadow Generations буде більш зосередженою на сюжеті!

Такаші Іізука розповів, що між двома іграми — існує якийсь кросовер, і що кампанія їжака Шедоу в Sonic X Shadow Generations більше зосереджена на сюжеті, ніж в оригінальній пригоді Соніка 2011-го року.

У нещодавньому інтерв’ю з Famitsu, Такаші Іізука розповів, що між ремастередом “Sonic Generations” та нещодавно-розробленною Shadow Generations, буде існувати “спільний всесвіт”. Хоч керівник SEGA щодо цього, не розповів багато деталей, але він підтвердив, що оригінальний лиходій з гри 2011-го року — Пожирач часу, також створить Білий Простір.

“Sonic Generations починається з жахливої істоти під назвою “Пожирач часу”, яка стирає час та простір.” – сказав Такаші-сан

У Sonic X Shadow Generations так само з’явиться “Пожирач часу”, та історія починеться зі створення порожнього просторовиська під назвою “Білий Простір”. Я не можу розкрити більше деталей, але можу сказати, що між ними існує спільний всесвіт.

– Такаші Іізука, креативний директор Sonic Team, у інтерв’ю для Famitsu

Хоч оригінальне видання Sonic Generations пропонував досить простий сюжет, щоби підкреслити ігровий процес, Іізука-сан зазначив, що підхід до Sonic X Shadow Generations буде зовсім іншим.

На початках, Sonic Generations була розроблена так, щоби бути приємною навіть без сильної розповіді, але у випадку з Sonic X Shadow Generations, воно робить значний акцент на своїй історії. Тому ті, хто з нетерпінням чекає на історію Шедоу, повинні бути цілковито задоволені.

– Такаші Іізука, креативний директор Sonic Team, у інтерв’ю для Famitsu

Ми знаємо, що у кампанії Шедоу з’явиться Блек Дум, зморюючи нашого протагоніста під час подорожі у Білому Просторі. Але наразі дуже мало відомо про майбутню пригоду антигероя. Офіційний японський веб-сайт гри Sonic X Shadow Generations нещодавно опублікував другого персонажа для кампанії Шедоу. Ймовірно, воно зможе дати значну підказку щодо того, як будуть пов’язані між собою пригоди Соніка та Шедоу.

Й нарешті, Іізука поділився деякою інформацією про те, як Sonic Team наближається до зображення їжака Шедоу у новій грі.

Шедоу – єдиний персонаж у серії їжака Соніка з трагічною передісторією. Це формує основу для його персони, тому я наголосив на тому, щоби передати привабливість Шедоу, включаючи його передісторію до психологічного портрету.

– Такаші Іізука, креативний директор Sonic Team, у інтерв’ю для Famitsu

Під кінець, Такаші Іізука передав повідомлення усім фанатам, які з нетерпінням чекають вихід майбутньої гри.

Тема цього року – “Безстрашний Рік Шедоу“, і ми будемо працювати над різними медіа, зокрема іграми та фільмами, щоб передати привабливість Шедоу. Шедоу є другим за популярністю персонажем у франшизі після Соніка. “Shadow Generations” був створений з нуля, для тих людей, котрі не знають про Шедоу. Крім того, Sonic Generations пропонує нам можливість згадати минулі пригоди Соніка. Я вважаю, що ми створили гру, яка сподобається як фанатам, так і новим гравцям, тож чекайте на неї з нетерпінням.

– Такаші Іізука, креативний директор Sonic Team, у інтерв’ю для Famitsu

Як ви становитесь до цього інтерв’ю? Та як вам такий підхід до створення історії та всесвіту Sonic X Shadow Generations? Пишіть ваші думки у коментарях нижче!

Джерело: Sonic Stadium, Famitsu


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!