“Dark Beginnings” отримує додатковий вміст як ексклюзив для PlayStation!

“Dark Beginnings” – анімація, яка буде випущена в рамках реклами Sonic X Shadow Generations, отримає розширену версію, ексклюзивну для власників PlayStation. Згідно з традиціями нещодавніх рекламних пропозицій DLC від SEGA, це лише на один крок складніше, ніж насправді має бути.

УВАГА! Цей пост не було перевірено редактором із-за того, що нам бракує людей. Тож якщо ви помітили помилки – вибачте. Ви можете написати у коментарях про помилки, якщо знайшли їх. Нам дуже бракує людей у команді, тож якщо ви б хотіли допомогти нам, ви можете тут прочитати деталі щодо цього.

Почнемо з того, що ми можемо сказати з абсолютною впевненістю, для прологу Sonic X Shadow Generations буде певний анімаційний вміст, який буде ексклюзивною версію гри для PlayStation 4 та 5. Це підтверджено на сторінці передзамовлення гри англійською мовою як “Бонус PlayStation®-Exclusive Prologue Animations”.

На японському веб-сайті SEGA з’явився переклад сторінки з інформацією про продукт, яка містить власну позицію щодо ексклюзивності анімації. За перекладом Sonic City:

PS4® / PS5® Sonic X Shadow Generations (як фізичне, так і цифрове видання) включатиме обмежений за часом бонус: розширену версію анімації прологу, яка буде випущена в майбутньому.

Планується розповсюдження DLC. (Деталі про способи перегляду буде оголошено пізніше.)

SEGA

В наступному пості Sonic City витлумачив це як “ексклюзив на час”. Незрозуміло, чи це означає, чи він буде доступний для інших платформ пізніше, чи його буде опубліковано на відеоплатформах пізніше. Або він просто зникне через цей “обмежений час”.

Як зазначено вище, на сторінці передзамовлення англійською мовою не згадується жодних подробиць про майбутній реліз анімаційного фільму. Швидкий машинний переклад підсилює як обмежений у часі характер розширеної анімації, так і її майбутнього випуску як DLC, але також зберігає нечіткість обмежень в цьому випуску.

В останніх випусках SEGA зберегла складні стратегії DLC, від заплутаної сітки DLC Sonic Origins до регіональних та ексклюзивних скінів Sonic Superstars. Навіть із Sonic X Shadow Generations Digital Deluxe містить скін Terios, який не буде доступний на момент запуску.

Єдина річ полягає в тому, що якою б не була ця анімація, коли вона вийде, її негайно опублікують на YouTube.

Джерело: Sonic Stadium


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати "Діда"/"Шаленого Їжачка" або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!