The Super Monkey Ball: Banana Rumble “SEGA Pass” включає лише Соніка

Хоч і приємно бачити, як Super Monkey Ball: Banana Rumble отримує позитивні відгуки, те, що не дуже радує, так це “SEGA Pass”. Пакет DLC має величезну ціну в 20 доларів для покупців Digital Deluxe (і навіть більше для покупців фізичної версії або тих, хто отримує DLC по частинах), але на момент запуску пакет включає лише їжака Соніка.

УВАГА! Цей пост не було перевірено редактором із-за того, що нам бракує людей. Тож якщо ви помітили помилки – вибачте. Ви можете написати у коментарях про помилки, якщо знайшли їх. Нам дуже бракує людей у команді, тож якщо ви б хотіли допомогти нам, ви можете тут прочитати деталі щодо цього.

Купуючи Digital Deluxe Edition в eShop в США, покупець отримає список DLC із загальними позначками, серед яких зараз доступний лише “SEGA Character Pass DLC 1″. Це не говорить, що зараз ви отримуєте Соніка, оскільки всі записи мають загальну гру, незважаючи на те, що SEGA вже розкриває весь вміст SEGA Pass у своєму маркетингу. Усім іншим надається лише ідентична дата-заповнювач. Це означає, що ви не можете знати як вони збираються випустити решту цієї перепустки, чи то в шаховому порядку, чи то відразу.

Жодний маркетинг гри чи пропуску не пояснює, коли очікується випуск цього вмісту після невизначеного 2024-го. Для необізнаного покупця (наприклад, деяких із нас) це може стати шоком, оскільки більшість пропусків SEGA DLC із майбутнім вмістом принаймні дадуть вам значуще вікно того, коли вміст буде випущено.

Хоча перепустки для майбутніх DLC не є новими, SEGA Pass дуже бракує прозорості для товарів із досить високою ціною. Отже, якщо ви сподіваєтеся покататися з мавпами, подумайте, чи готові ви переплачувати за туманну обіцянку.

Джерело: Sonic Stadium


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати "Діда"/"Шаленого Їжачка" або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!