Нові фігурки Еґґробо та Наклза. Остання хвиля фігурок JAKKS Pacific!

Недавно була випадково знайдена без всякого оголошення фігурки по Соніку! Їх знайшов один щасливий покупець у Walmart під час щоденної прогулянки. Останню хвилю 2,5-дюймових фігурок Соніка від JAKKS Pacific!

УВАГА! Цей пост не було перевірено редактором із-за того, що нам бракує людей. Тож якщо ви помітили помилки – вибачте. Ви можете написати у коментарях про помилки, якщо знайшли їх. Нам дуже бракує людей у команді, тож якщо ви б хотіли допомогти нам, ви можете тут прочитати деталі щодо цього.

Вважається що “Checklane Wave” завдяки своїй унікальній упаковці та розміщенню в касових проходах універмагів, ця десята хвиля представляє не лише хвилю перевидань, але й дві нові фігурки!

Це перший раз, коли Еґґробо випускається у масштабі 2,5 дюйма! Спочатку він був випущений 4-дюймовий як частина дев’ятої хвилі цієї лінійки. Як ми бачимо, усі основні деталі цієї оригінальної фігури належним чином враховані!

Ця нова хвиля також дозволить Еґґробо бути сумісним з іншими ігровими наборами! Зокрема, бойовий набір Egg Mobile Battle Set, який дозволяє вам мати Еґґробо як культове судно на повітряній подушці, щоб відтворити ваші улюблені моменти із Sonic & Knuckles!

А що з самим Наклзом? Ми бачили 2,5-дюймового Наклза раніше, то ж що робить цю нову фігуру такою іншою? Два слова. Прямі. Руки.

Це не проблема для нашого друга єхидни, чиї лікті нарешті випрямлені, як рівні у Sonic Forces

Загалом ця нова хвиля 2,5-дюймових фігурок виглядає досить солідно! Еґґробо та новий Наклз є чудовими хедлайнерами для хвилі, а також дають військовим будівельникам та новим колекціонерам шанс зібрати старі фігурки, як-от Newtrons або Супер Сонік!

Джерело: Sonic Stadium


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!