Bahama Buck представляють морозиво з Соніком та Шедоу!

У такий спекотний літній день, не завадило б скуштувати солодкого льоду. Мережа ресторанів Bahama Buck влаштувала співпрацю з SEGA, щоб подарувати нам пару смачних ласощів на тему Соніка та Шедоу! Дата завершення колаборації наразі не оголошена.

УВАГА! Цей пост не було перевірено редактором із-за того, що нам бракує людей. Тож якщо ви помітили помилки – вибачте. Ви можете написати у коментарях про помилки, якщо знайшли їх. Нам дуже бракує людей у команді, тож якщо ви б хотіли допомогти нам, ви можете тут прочитати деталі щодо цього.

Протягом обмеженого часу Сонік та Шедоу отримають свій тематичний “Sno”, фірмовий струганий лід Bahama Buck’s! До цих смачних ласощів додається сувенірна ложка-сюрприз із зображенням Соніка, Шедоу, Наклза, Емі та Тейлза!

Bahama Buck’s також продемонстрували у своєму Instagram, як вони готують ці “Sno”!

Ця гостра малина в поєднанні зі смаком маракуї, полуниці та манго вразить ваші смакові рецептори прямо як Сонік! Наш новий смак Соніка наповнений соусом Sour Patch®!

– компанія Bahama Buck’s

Будьте безстрашними та обійміть свою внутрішню Тінь [Шедоу] за допомогою цієї унікальної суміші ароматів вишні, персика, маракуї та манго. Наш новий смак Шедоу наповнений шматочками Тропічного Крему та печива Орео®!

– компанія Bahama Buck’s

Маєте цілу компацію фанатів їжака, щоб їх нагодувати? Не хвилюйтеся, є також цілий набір морозива Соніка! Цей набір містить усі основні інгредієнти, необхідні для приготування цих ласощів! Або, можливо ви захочете створити свій власний мікс та поєднати ці смаки разом.

Приготуйтеся до смакового вихору з блискавичними смаками Соніка та Шедоу – готові до подачі у наступному заході!

Включає великий охолоджувач свіжого Sno з ексклюзивними смаками Соніка та Шедоу від Buck, а також третій смак на ваш вибір, плюс Тропічний Крем, Жувальні Цукерки®, Соус та Шматочки від печива Орео®. Включає чашки, круті ложки, спеціальні набори персонажів Соніка, а також усе необхідне для приготування ідеального льоду будь-де! (На 25 порцій) Ложки-сюрпризи з персонажами не входять.

– компанія Bahama Buck’s

Крім того, користувач X (Twitter) hyewonfresha повідомив про те, що в комплект входить накладка для чашки з новим малюнком, а також про те, що головки на ложках знімні! Вони створені для фіксації на взутті, як-от Crocs!

Наостанок, Bahama Buck на день народження Соніка вирішити зробити акцію, де лише 25-го червня можна було отримати безкоштовну наклейку з Соніком при купівлі морозива.

Click here to display content from X.
Learn more in X’s privacy policy.

Тобі пощастило опинитися біля ресторану Bahama Buck? Це єдина мережа закладів у США, розташована в районах Техасу та Арізони. Якщо хтось опиниться поруч з вами, ви спробуєте ці ласощі?

Джерело: Sonic Stadium


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати "Діда"/"Шаленого Їжачка" або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!