З’явилися нові набори Лего із Супер Соніком, Марією та іншими!

З наближенням літнього сезону нам не доведеться довго чекати нову хвилю Лего! Інфлюенсеру Лего PenPlays вдалося отримати інформацію про три нових набори Соніка, і вони досить круті, з поворотами в стару класику!

УВАГА! Цей пост не було перевірено редактором із-за того, що нам бракує людей. Тож якщо ви помітили помилки – вибачте. Ви можете написати у коментарях про помилки, якщо знайшли їх. Нам дуже бракує людей у команді, тож якщо ви б хотіли допомогти нам, ви можете тут прочитати деталі щодо цього.

Зауважте, що ми не маємо інформації щодо кількості товарів або цін на будь-який із цих наборів.

Наклз та Святиня Головного Смарагду

По-перше, у нас є набір з Наклзом та святинею Головного Смарагду! Ви можете побачити в центрі святині темну платформу та сірі опори, призначені для зберігання Головного Смарагду, однак його самого тут нема. Ймовірно, він включений у грудневий набір з мехом Наклза “Охоронець”Тож обов’язково візьміть велику червону бойову машину, щоб завершити цю діораму!

Також цей набір включає фігурку Емі, а також нову фігурку Наклза, яка сердито хмуриться. Однак справжньою зіркою шоу є досить великий Еґґробо, який поповнює Лего-армію злого доктора. Ви навіть можете запускати у нього виноград!

Човен Пригод Тейлза

Наступний набір має назву “Човен Пригод Тейлза“! Спочатку ми маємо Соніка, який на щастя у рятувальному жилеті, щоб захистити його перед страхом води. По-друге, Тейлз із новим підморгуючим виразом, у помаранчевій сфері швидкості! А також нову збірку бадника у вигляді Джовс та дві мініфігурки!

Але не забуваємо про сам човен! Це довгий, стильний спортивний човен, який носить назву “Sea Fox II“. Саме так, Лего створили абсолютно нову ітерацію Sea Fox із Sonic Triple Trouble!

Супер Сонік проти Еґґ Дрельстера

Останній набір із тих, які розпродадуть дуже швидко! Супер Сонік проти Еґґ Дрельстера! Еґґмен повернувся з доповненою версією свого класичного боса з Sonic the Hedgehog 2. Запустіть же цю жовту сферу прямо у нього!

Крім того, у наборі присутній їжак Шедоу, а також його зображення на екрані разом із… Марією!

Зайве говорити, що цей набір стане перлиною цієї хвилі. А як ви вважаєте? Що на вашу думку, найкраще з цього витоку? Ви раді взяти участь в боротьбі проти Еґґ Дрельстера? Або ви готові відправитися у водні пригоди на борту пригодницького човна?

Джерело: Sonic Stadium


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати "Діда"/"Шаленого Їжачка" або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!