Burger King запускає нову серію іграшок по Соніку!

Їжак Сонік знову прискорює свій шлях до Burger King, цього разу в Бразилії, оскільки мережа закладів швидкого харчування запускає нову серію іграшок “Kids’ Jr’ Meal”, у якій представлені нові чарівні іграшки Синьої Блискавки та його друзів.

УВАГА! Цей пост не було перевірено редактором із-за того, що нам бракує людей. Тож якщо ви помітили помилки – вибачте. Ви можете написати у коментарях про помилки, якщо знайшли їх. Нам дуже бракує людей у команді, тож якщо ви б хотіли допомогти нам, ви можете тут прочитати деталі щодо цього.

Акція зараз діє в різних ресторанах Бразилії. Є шість фігурок для збору: Сонік, Тейлз, Наклз, Емі, доктор Еґґмен та Шедоу. Ви можете побачити кожну фігуру на зображеннях нижче:

Вони виглядають досить добре зробленими, і з ними дуже весело грати. Ви можете їх краще роздивитись в цьому відео, яке Burger King поділились в своєму Instagram:

Бренди швидкого харчування дійсно мають звичку випускати ці продукти по всьому світі, але зараз ми можемо побачити ці фігурки лише з картинок та відео. Тому вважайте, що вам пощастило, якщо ви живете зараз в Бразилії!

Але не забувайте, що мережа ресторанів Burger King досі знаходиться території росії.

Джерело: Sonic Stadium


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!