Нео Метал Сонік, Їжак Сонік 3 та інші іграшки від Jakks Pacific вже на підході!

Після кількох тихих місяців після того, як Jakks Pacific провели свою велику дискусію на Wondercon 2024, велика хвиля новин, як офіційних, так і тих що просочилися, прокотилася сферою мерчу, неодмінно порадувавши колекціонерів Соніка!

УВАГА! Цей пост не було перевірено редактором із-за того, що нам бракує людей. Тож якщо ви помітили помилки – вибачте. Ви можете написати у коментарях про помилки, якщо знайшли їх. Нам дуже бракує людей у команді, тож якщо ви б хотіли допомогти нам, ви можете тут прочитати деталі щодо цього.

Від несподіваного падіння нової 4-дюймової хвилі, витоків інформації про те, що буде далі для лінійки, передзамовлень на ігрові набори та навіть новин про фільм Їжак Сонік 3, ми отримали свіжу новинку!

17-та хвиля та Нео Метал Сонік!

З абсолютно нізвідки Sonic Merch News помітили, що 17-та хвиля 4-дюймової лінійки Jakks надійшла до роздрібних торговців Великобританії! Крім того, вони додають цілу купу рідкісних та нових фігурок, які просто необхідно мати!

Хедлайнером хвилі є сам Нео Метал Сонік з Sonic Heroes! Вперше цю улюблену фанатами суперформу Метала запаковано в пластиковій формі разом із аксесуаром для викиду електрики, як у його дебютній катсцені! Усі 4-дюймові істоти, мають стати на коліна перед своїм господарем!

У наших перевиданнях є дуже затребувані персонажі, які благали повернутися на полиці: Сільвер та Руж! Сільвер приходить з активованою контрольною точкою, а Руж має ти собі бомбу-серце!

Навіть Класичний Сонік вартий того, щоб його придбали, оскільки він є абсолютно новою формою, створеною на основі ілюстрації Sonic Forces.

Класичне підкріплення

Sonic Merch News також дізналися через списки магазинів від європейського роздрібного продавця Heo, що нам приготувала 18-та хвиля 4-дюймової лінійки! Там не просто один, а цілих два абсолютно нових персонажа!

Класична Емі та Класичний Метал Сонік вперше доступні у 4-дюймовому масштабі! Це приносить таку необхідну динаміку для класичної лінійки, яка була більш дивним чином фіксована з випуском Хард Боілед Хевіс перед основної серією.

Ще один затребуваний персонаж також отримує перевидання з поверненням крокодила Вектора для тих, хто завершує команду Хаотікс!

Набори до фільму Їжак Сонік 3

Може це й не трейлер, але Jakks Pacific мовчки оприлюднивши дрібні подробиці про те, чого очікувати від їхньої серії іграшок по фільму Їжак Сонік 3!

Виявлено на іспанській сторінці новин Sonic Paradise, у списки Amazon могли просочитися списки для 6,3 см мультинабору, а також 12,7 см для Соніка, Шедоу, Наклза та Роботніка! Усі планується випустити 30-го липня принаймні на іспанських територіях!

З огляду на припущення, що трейлер Їжак Сонік 3 вийде в липні, що дасть початок маркетинговому випуску. Ця дата підливає масла у вогонь щодо того, коли очікувати, що поїзд ажіотажу злетить!

Але давайте на мить поглянемо на ці розміри. Цілих 12, 7 см для одного набору! Це може значною мірою означати, що Їжак Сонік 3 стане другою лінійкою іграшок Соніка після Prime з більшим, чіткішим масштабом, щоб відрізнятися від 4-дюймової лінійки Їжак Сонік 2!

Прямуємо до Oil Ocean верхом на Торнадо!

Яка користь від фігурок, з якими нема у що грати? На щастя, незабаром мають вийти ще дві 2,5-дюймові ігрові набори, а передзамовлення вже доступні!

Через Big Bad Toy Store тепер ви можете забронювати два набори, створенні для того, щоб відтворювати магію деяких ваших улюблених моментів із Sonic the Hedgehog 2!

Діорама Oil Ocean Quest дає вам 2,5-дюймові фігурки Соніка, Наклза та вперше Октуса! Все це супроводжується перешкодами з нафтового океану.

Або ви можете проїхатися на вірному літаку Соніка: Торнадо! Перший ігровий набір Jakks з електронними звуками, це ідеальний спосіб відобразити своїх героїв, які повертаються додому після довгої пригоди!

Як бачите, в 2024-му році з лінійкою Jakks Pacific ще багато чого чекати! Яка ваша улюблена іграшка оголошена на даний момент? Ви готові до великого полювання? Пишіть ваші думки у коментарях нижче!

Джерело: Sonic Stadium


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!