Доступно передзамовлення на гумові качки TUBBZ Сільвера, Руж та Еспіо!

Numskull оприлюднили три нові фігурки до лінійки гумових каченят їжака СонікаTUBBZ“! Приготуйтеся зустріти (не офіційні імена) їжакокачура Сільвера, крякажаниху Руж та крямелеона Еспіо!

УВАГА! Цей пост не було перевірено редактором із-за того, що нам бракує людей. Тож якщо ви помітили помилки – вибачте. Ви можете написати у коментарях про помилки, якщо знайшли їх. Нам дуже бракує людей у команді, тож якщо ви б хотіли допомогти нам, ви можете тут прочитати деталі щодо цього.

Як бачите, кожен новий дизайн TUBBZ демонструє свій відповідний характер: Сільвер зі своїм стоїчним віддаленим поглядом, Руж зі своєю пасивною впевненістю та Еспіо зі своєю стійкою ніндзя.

Кожна із цих нових 9-сантиметрових (3,54-дюймових) каченят продаватимуться по 19,99 фунтів стерлінгів (1030,57 гривень) у магазині SEGA та буде поставлятися з колекційній діжці “Першого Видання”, щоб зберегти їх. Передзамовлення вже відкрито, орієнтовна дата випуску – вересень 2024-го року. Ви можете зробити свою покупку зараз, скориставшись посиланнями нижче:

Передзамовлення на качку Сільвер TUBBZ у магазині SEGA£19,99 (1030,57₴)

Передзамовлення на качку Руж TUBBZ у магазині SEGA£19,99 (1030,57₴)

Передзамовлення на качку Еспіо TUBBZ у магазині SEGA£19,99 (1030,57₴)

Джерело: Sonic Stadium


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати "Діда"/"Шаленого Їжачка" або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!