Уперше за 13 років було оприлюднено анімаційне інтро до гри Sonic Chronicles

Пам’ятаєте таку гру від розробників BioWare, які створили Mass Effect і Dragon Age, для портативної консолі Nintendo DS під назвою Sonic Chronicles: The Dark Brotherhood, що вийшла 2008 року? Якщо раптом хтось уперше про неї чує, то все гаразд. Адже вона не мала шалену популярність, як більш відомі головні ігри серії. Стисло кажучи, це RPG-спіноф з непоганими сюжетом та ігровим процесом, хоча музичний супровід дещо збіднілий, навіть для такої портативки.

Ближче до головної теми! Нещодавно Джонатан Купер, один із колишніх художників-мультиплікаторів BioWare, оприлюднив у своєму Твіттері анімаційне вступне відео, яке так ніколи і не було включено у фінальну версію гри Sonic Chronicles. За його словами, цю “фантастичну працю” з незрозумілих причин було вирізано компанією SEGA, тому гра випущена вже з геймплейними вставками і незмінним музичним супроводом.

Click here to display content from Twitter.
Learn more in Twitter’s privacy policy.

Далі він зазначив, що те кінематографічне інтро зроблено “із захватом” провідним художником Джоел МакМілланом та мультиплікатором Ніком ДіЛіберто.

Click here to display content from Twitter.
Learn more in Twitter’s privacy policy.

Ми з вами не можемо не поділитися напрацюваннями студії, оприлюднені Джонатаном Купером, які можна подивитися тут і тут!