Другий віртуальний концерт, але тепер з Aoki?

Фанати знову розділились на два табори. Одні радіють ще одному концерту в кінці листопаду, а інші будуть стурбовані кооперацією Aoki з NFT.

Оголошення концерту!

Про концерт оголосила SEGA, зробивши деякий сюрприз у середу 24-го листопада:

Наступного тижня @steveaoki застрибне у світ Соніка для концерту, якого ви ще не бачили!

Побачимось!

– Офіційний твітер-акаунт Соніку

А також вийшов трейлер, який демонструє, що відбувається за лаштунками:

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Очікування

Очікується, що на концерті буде представлена ​​низка реміксів пісень із саундтреків великої кількості ігор по Соніку, а також мікси Sonic DJ, організовані SEGA of Japan.

«Збільште гучність, фанати Соніка», — йдеться у заяві для преси. «У рамках святкування 30-річчя, SEGA об’єднується з виконавцем EDM світового класу, діджеєм та продюсером Стівом Аокі, щоб провести віртуальний концерт, який як раз збігається з днем ​​народження діджея».

Відзначений нагородами артист із Маямі, штату Флорида, висловив своє переживання перед дебютом концерту у додатковому відео за лаштунками. Більша частина презентації трансляції буде віртуальною, що є рідним середовищем для виконавця, який описує віртуальність як захоплюючий «фантастичний світ», що є частиною «цього нового метавсесвіту». Таким чином виконавець по своєму придумав як називати віртуальний світ.

Побоювання

У той час як деякі фанати радіють ще одному музичному святу, натомість інші стурбовані щодо асоціації Aoki з NFT. Фанати, такі як Дейв Люті, стверджують, що нова колаборація, здавалося би, суперечить прагненню бренду Соніка просувати правильне ставлення до екології.

Чому серія, яка відома пропагуванням екологічних проблем та поваги до неї, співпрацює з тим, хто рекламує NFT?

– Дейв Люті пише до офіційного акаунту Їжака Соніка у Твіттері

SEGA та Аокі поки ще не відповіли на ці претензії.

60-хвилинний концерт транслюватиметься в офіційних акаунтах по Соніку в соціальних мережах. Почнеться це 30-го листопада о 22:00 за EET (зимовий Київський час).