Сьогодні Sonicivse виповнилося 15 років!

Сьогодні дуже важливий для нас день. Рівно 15 років тому було створено веб-студію Sonicivse, яка виросла у щось більше ніж просто погано намальовані дитячі малюнки.

Здуріти можна як багато часу пройшло, та ще й кругла дата! Проте, настрій насправді у нас не настільки святковий як це хотілось би для такої дати… Бо наразі досі йде дуже жорстока та підступна війна, яку розв’язала росіянська недоімперія з метою знищити все українське разом з українцями, й колонізувати звільнену територію покірними та надресерованими рабами. Тож не забувайте в першу чергу підтримувати ЗСУ, бо саме від них залежить життя кожного з нас… Сподіваємось, що ми отримаємо перемогу навіть у такий темний час. Бо факт в тому, що ця війна за те, щоб ми, українці, могли в принципі існувати… І як ви могли помітити, щорічний арт на річницю Sonicivse цього разу має настільки сумний вигляд.

Щорічний арт на річницю Sonicivse. 15 років.

Але не зважаючи на всі труднощі, ми стараємось триматись й надалі та радувати вас новинами по Соніку. Також цього року ми нарешті запустили україномовний Discord-сервер, до якого кожен бажаючий сонікофан може приєднатись та відчути себе частиною великої та дружньої родини. Сподіваємось, що згодом ми зможемо порадувати вас й ще чимось. Бо за рік, що пройшов, нам вдалось трошки піти вперед та відновитись після розрухи, яка почалась з початку повномасштабного нападу на теориторію України. І це все завдяки тому, що ще більше людей долучилось до підтримки спільноти. Дякую вам! Ви великі молодці!

І гадаємо, що на цій чудовій ноті можна сказати те, що було почато створення другої частини проєкту “Невеличка Пригода Капітана Мобіана”. І воно буде пов’язане із Безстрашним Роком Шедоу та власне буде різдвяним спецвипуском. Сподіваємось лише на те, що до Різдва вдасться це завершити.

З Днем народження, Sonicivse! Із 15-літтям!


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!

5 1 голос
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
2 Коментарі
Старіші
Новіші Найпопулярніші
Вбудовані Відгуки
Переглянути усі коментарі