Нарешті вийшов трейлер нового фільму “Їжак Сонік 3”!

Це були довгі шість місяців для фанатів Соніка! Це було ще в лютому, коли ми отримали тизер-трейлер для фільму “Їжак Сонік 3. Та з того часу була якась мовчанка. Однак, сьогодні це вже в минулому. Після багатьох роздумів фанатів, коли до прем’єри фільму в кінотеатрах залишилося менше чотирьох місяців, нарешті вийшов абсолютно новий трейлер від SEGA та Paramount до фільму “Їжак Сонік 3“!

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Трейлер – це саме те, чого ми так сильно очікували! Є багато пасхалок, які особливо сподобаються фанатам синього їжака. Сонік, Тейлз та Наклз з’являються в трейлері, і нарешті ми по-справжньому подивилися на їжака Шедоу на великому екрані. Якщо ви досі в сумнівах, що Кіану Рівз озвучує його, то трейлер дасть вам велике нагадування про це.

Отже, коли вийде наступний трейлер? Важко сказати. Зрештою, мало хто очікував, що для виходу цього фільму знадобиться шість місяців, та ще й так близько до прем’єри фільму. На щастя, чекати на наступний трейлер будемо недовго, оскільки маркетинговий цикл фільму фактично почався. Жовтень чи листопад не виключення, але час покаже. Тим часом перегляньте трейлер вище, і ми продовжуватимемо оновлювати цю подію новою інформацією, щойно вона з’явиться!

Джерело: Sonic Stadium


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!