Target показує новий набір фігурок по фільму “Їжак Сонік 3”!

Мерчандайзинговий потяг ані перед ким не зупиняється, навіть перед такими компаніями, як Paramount та JAKKS Pacific! Через те, що нещодавно вийшли в список магазинів Target, чотири 13-ти сантиметрові фігурки по фільму “Їжак Сонік 3″!

У цій колекції фігурок з надзвичайною артикуляцією, представили нікому ще до цього невідомі нові жести та форми обличчя для Соніка, Тейлза, Наклза та Шедоу!

Окрім цього, цей набір також включає й нову особливість, яка є першою для подібної лінійки фігурок – а саме електронне підсвічування!

З фільму “Їжак Сонік 3”, цей набір із 4 фігурок у масштабі 13 сантиметрів, містить Тейлза, Соніка, Наклза та Шедоу! Ці розкішні шарнірні фігурки з автентичними деталями з фільму, ідеально підходять для динамічних поз, щоб відтворити ваші улюблені сцени з фільму. Сонік та Шедоу оснащені функцією підсвічування, яка підсвічує їхні очі та голки, щоб справді їх оживити! Опакування містить в собі можливість перевірки освітлення в дії.

Фігурки Соніка та Шедоу, відрізняються від окремо-упакованих версій не лише завдяки новим виразам обличчя для Соніка, але й кнопкою на їхніх грудях, від якої їхні очі та голки можуть світитися! Тепер ви можете відтворити їхні здібності, пускаючи іскри як у фільмі, коли вони використовують свою супершвидкість!

Крім того, ми вперше побачили 13-ти сантиметрову фігурку Наклза, а також нову версію Тейлза з таким самим розміром. У порівнянні з його ранішньо-випущеним аналогом, він має більш злий вираз обличчя.

Невідомо, чи буде цей набір ексклюзивним для мережі магазинів Target, та чи будуть вони доступний по всій країні. Натомість сама мережа, вказує дату випуску цього набору на 6-те жовтня 2024 року.

Що ви думаєте про цей новий набір? Завдяки тому, що електроніка тепер реалізована в стандартній лінійці фігур, це зможе відкрити деякі нові можливості з лінійкою Соніка від JAKKS у майбутньому? Або вплинути й на інших виробників фігурок? Нам буде про це цікаво дізнатись, у розділі коментарів нижче!

Джерело: Sonic Stadium


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!