CoroCoro Comics випустять нові розділи з Шедоу у вересні!

Видавництво CoroCoro Comics, офіційно підтвердила розробку майбутніх розділів для їхнього жовтневого видання манги з їжаком Шедоу у головній ролі! На додаток до цього, вони також оприлюднили й приблизну дату релізу! Вихід нових розділів, планується на наступний місяць, з орієнтованою датою – 13 вересня.

Ще до підтвердження її розробки, ми вже освітлювали її анонс, в одному з попередніх новин. Тому, перед читанням цієї новини, ми рекомендуємо вам перейти до минулої, за допомогою цього посилання.

CoroCoro також опублікували інформацію на своєму офіційному веб-сайті, що автором “приголомшливо-розважальної” манги про Шедоу – є Юкі Імада. До цього моменту, вона малювала популярну серію “MINI4KING“, а також спін-офф до франшизи “Bikkuri-men“, під назвою “Private Maiden Girls’ College” для цього видавництва.

Нижче, ви можете переглянути її попередні праці, де з правого боку – обкладинка до 3 розділу MINI4KING, а зліва – початок манги “Bikkuri-men: Private Maiden Girls’ College“:

Сторінки зліва, були взяті з публічного видання манги, на офіційному сайті Corocoro Comics. Посилання на цей розділ

Юкі Імада вже згадувала про свою участь в різних соціальних мережах минулого тижня, намалювавши наступне зображення на честь відкриття нової серії манги про їжака Шедоу:

Жовтневий номер CoroCoro Comics, який містить розділи з їжаком Шедоу, коштуватиме 700¥ (195,20₴) та буде доступний у всіх книгарнях Японії! Однак, ви ймовірно будете очікувати, що ціна буде експоненціально вище, якщо ви плануєте імпортувати копію за межі країни.

Що ви маєте на думці, щодо підтвердження розробки нових розділів з Шедоу та чи до вподоби вам новий стиль манги? Нам буде цікаво про це дізнатись, у розділі коментарів нижче!

Джерело: Sonic Stadium


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!