Шедоу отримає нову серію манги від Corocoro Comics

SEGA офіційно підтвердила існування спеціальної серії манги їжака Шедоу, яка збігається з релізом гри Sonic X Shadow Generations пізніше цього року в восени. Манга з’явиться в Corocoro Comics у Японії та вийде наступного місяця, у вигляді багатосерійного видання.

Corocoro Comics – це щомісячна манга, від корпорації Shogakukan, яка орієнтується на масову популяризацію різних відеоігрових та іграшкових франшиз. Що цікаво, у перекладі з японської мови, слово “Corocoro” – має значення “котиться”, а також символізує щось кулясте, товсте або маленьке. Тому не дивно, що манга складається зі 800 сторінок формату A5, а його цілева аудиторія складається зі школярів молодшого віку. Саме завдяки цій манзі, вже всесвітньо відомі франшизи, як Дораемон та Покемон, стали культурними феноменами на своїй батьківщині.

Щоби відзначити цю подію, на веб-сторінці Sonic Channel, опублікували новий арт з тої серії. Ви можете побачити його нижче:

Незадовго до публікації від Sonic Channel, скани останніх випусків від видавництва Corocoro Comics – вже перебували в інтернеті, разом з тизером манги про Шедоу на останніх сторінках. Ви також можете побачити цей скан нижче:

Нижче, наведено машинний переклад допису в соціальних мережах Sonic Channel, який супроводжує оголошення:

📢Важливі новини📢

Серії манги на тему “Sonic X Shadow Generations” розпочне серіалізацію в жовтневому випуску CoroCoro Comic, який вийде наступного місяця👍
Відповідальний вчитель — Імада Юкі!
Будь ласка, з нетерпінням чекайте подій, які змусять дітей CoroCoro епохи Reiwa закохатися в Соніка
😁👍🌟

Sonic Channel

Що ви думаєте про цю нову інтерпретацію Шедоу в манзі? Може ви маєте на думці іншого видавця, який краще би йому підійшов? Повідомте нам про це, у розділі коментарів нижче!

Джерело: Sonic Stadium


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!